Birtija

Pronađeno je mjesto u kojem žive isključivo žene, i traže muškarce

Iako naslov zvuči kao da se radi o lošem Hollywoodskom filmu ili ludoj AXE reklami, ipak je riječ o pravom mjestu u kojem žive samo žene. Radi se o gradiću Noiva do Cordeiro koji se nalazi u jugoistočnom Brazilu i u kojem živi više od 600 djevojaka starosti od 20 do 36 godina.

Najzanimljivije je da su poslale poziv svim muškarcima da su u potrazi za mladoženjama, ali postoji mala caka – moraju poštivati njihova pravila.

Neke djevojke su se već udale, ali njihovi muževi ne smije kroz tjedan boraviti u mjestu, već rade izvan i smiju se vratiti samo vikendom. Uz djevojke, u mjestu žive i njihovi sinovi, ali samo do 18 godine života.

Što se tiče ustrojstva, djevojke vladaju svim dijelovima te zajednice, od uprave i podjele dobara, pa čak i do religije.

cure-brazil-005

Kako same djevojke kažu, vrlo im je teško pronaći muškarca, jer ako i nalete na nekog iz drugog sela, velika je vjerojatnost da im je to rodbina. Zato je krenula promocija gradića kako bi konačno pronašle ljubav njihova života.

Noiva do Cordeiro je nastao nakon što je 1891. godine, Maria Senhorinha de Lima bila protjerana iz obližnjeg Belo Valea zbog toga što se nije htjela prisilno udati. Nakon izgona, mnoge druge djevojke krenule su za njom i od tada kreće razvoj ovog vrlo zanimljivog mjesta.

cure-brazil-002

Zato momci, ako želite djevojku i buduću ženu, zaboravite na “Ljubav je na selu” i slične zabavne serije, krenite u Brazil i odaberite jednu od 600 djevojaka da bude vaša ljubav iz snova. Samo zapamtite, tamo vrijede njihova pravila, a tko zna, možda vam se i svide.

Da dobijete dojam kako to izgleda, pogledajte dobru staru Axe-Lynx reklamu.

 cure-brazil-006 cure-brazil-008cure-brazil-001 cure-brazil-003 cure-brazil-004

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close