Birtija

Idealno mjesto za prijatelje – Pub na napuhavanje

Priznajte, na prvu ste već bili oduševljeni i mislite kako je ovo najbolja stvar koju ste vidjeli ovog ljeta. Pogotovo za one “macho” muškarce kojima žena ne dopušta druženje s prijateljima unutar kuće jer bi mogli proliti pivu po njezinom novom tepihu. Isto vrijede za one kojima podrum služi za sušenje rublja, a ne za muški brlog s velikom plazmom i hladnjakom punim piva.

Pub za napuhavanje je idealan proizvod ako konačno poželite pozvati društvo na tekmu i pivu. Sama konstrukcija je velika ovisno o modelu, dok je ovaj “The Pub” velik oko 12×6 metara i visok oko 7 metara što je i više nego dovoljno za zabavu od nekoliko desetaka ljudi. Unutrašnja pomoćna konstrukcija je aluminijska pa tako vam je sve spremno da objesite vaš TV na zid i uživate. Jedino što ne smijete objesiti na zid je pikado jer bi zabava kratko trajala.

Sam pub se napuhne za nekih desetak minuta, pa je priprema zabave ili gledanja tekme vrlo brza.

Cijena nije baš malena, pa je tako procjena da kreće od 10 tisuća dolara na gore, ali sve informacije se dobiju direktno na upit kod proizvođača. Sam proizvođač Airquee nudi nekoliko različitih modela i moramo reći da svi izgledaju primamljivo. Ako naš želite darivati, ovo je idealan poklon s kojim nas možete razveseliti.

the barrel aq0321 8hogshead

asd

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close