Birtija

Gotov prvi vikend Špancirfesta!

1795767_848571925152954_2928822861432909430_n

Prvi vikend Špancirfesta završio je na najbolji mogući način – s dva prepuna, sjajna koncerta, bez kiše i uz puno dobrih emocija.

Prepune varaždinske ulice očito su imale dobro pozitivne energije da rastjeraju oblake i odagnaju kišu. Svi su sadržaji i programi bili prepuni, pogotovo u popodnevnim satima – od nastupa uličnih performera do radionica za djecu u Parku kreative.

Iako su mnogi strepili od ponavljanja subotnjeg pljuska, kiše navečer nije bilo te se rijeka ljudi slila prema Starome gradu gdje su u zanimljivoj kombinaciji dvaju koncerata nastupale mega-zvijezde s kojima se druži Elton John – 2Cellos, a nakon njih miljenik publike Urban sa svojom četvoricom. Koncertni prostor na Starome gradu bio je pun te su 2Cellos, inspirirani izvrsnom atmosferom odsvirali koncert za pamćenje. Urban je užarenu atmosferu dodatno zapalio i potvrdio uzajamnu ljubav s Varaždinom i Špancirfestom.

Ništa manje vruće nije bilo ni na Stančićevom trgu na kojem je nastupio Rade Šerbedžija sa svojim pratećim bendom Zapadnim kolodvorom. Šarmantni i opušteni Rade je raznovrsnom kombinacijom pjesama i svojom karizmom napunio Stančić te time uravnotežio snažnu energiju koja je dopirala sa Starog grada. Zabava se nastavila do jutra na Arena pozornici uz Dravu gdje je nastupao DJ Kneža.

ponedjeljak u Varaždin stižu kultni njujorški Blondie, jedan od najutjecajnijih američkih bendova svih vremena. Iako im karijera traje više od tri desetljeća, oni su itekako aktivni te na Špancirfest stižu nakon nastupa na nekim od najvećih europskih festivala. U Županijskoj palači opet je večer kazališta – igra predstava Ufuraj se i pukni Teatra Kerekeš. Na Stančiću sviraju zabavni Sonny and his Wild Cows.
Monday blues će, za one kojima Blondie i ostali programi nisu dovoljni, u potpunosti rasplinuti Mario Kovač koji nastupa na Arena pozornici uz Dravu.

Galerija fotografija trećeg dana Špancirfesta dostupna je ovdje.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close