Lifestyle

5 stvari koje možeš shvatiti o njoj u samo 5 sekundi!

Budi pažljiv. Mala koja te gleda možda nije draga i slatka kao što ti se čini. Nova studija časopisa Psychological Science kaže da su zgodniji ljudi najčešće potrebiti, da ih nije briga za ostale te da vole samopromociju. Problem? Vjerojatno ćeš zgodnu curu prije gledati kao desetku nego kao pompoznu konformisticu. To se može pripisati efektu ˝aureole˝ koji objašnjava da imamo instinkt koji povezuje vanjsku ljepotu s unutarnjom- zbog toga se zezneš misleći da je savršena. Prije nego što joj se približiš i počneš je idealizirati, evo pet stvari koje možeš skužiti o njoj u 5 sekundi ili čak i manje.

Ako ne izgleda kao da pripada tom bircu, vjerojatno je tamo namjerno

Ona vjerojatno zna da neki birc ili zabava imaju određen dress code, ali ipak nije obučena isto kao i ljude koji su tamo. Cure odlaze u različite birceve koji čak i nisu po njihovoj mjeri samo da bi upoznale frajere. Evo ti zelenog svijetla za seks.

Ako pije crveno piće, možda želi više seksa..Ili joj se samo sviđa okus

Talijanski znanstvenici otkrili su da žene koje piju dvije čaše crvenog vina na dan (s time ne mislim crveni Ribar) žele seks češće nego one koje piju manje ili uopće ne piju. Vjerojatno zbog polifenola koji poboljšavaju protok krvi tamo dolje.

Ako ima proširene zjenice, možda je avanturistički nastrojena

Pogledaj joj zjenice da vidiš je li živahna. Ekipa sa Sveučilišta na Floridi otkrila je da kada su žena i muškarac sami u sobi, a žena ima proširene zjenice, dignute obrve i baca seksi poglede ima višu razinu seksualne otvorenosti.

Ako je obučena sportski, nije je briga za tvoj izgled

Upoznao si curu koja nosi trenirku? Ne brini o znoju. Ispada da su sportašice manje izbirljive oko frajera, pišu Poljski znanstvenici. Zašto? Žene koje nemaju atletski tip tijela imaju više masti i posljedično, više estrogena koji ih ˝tjera˝ da pronađu frajera s odličnim genima, simetričnog lica i jake čeljusti.

Ako se čini kao ledena kraljica, vjerojatno je već svašta vidjela

Psiholozi kažu da žene koje se drže postrance i djeluju kao ledene kraljice ne vole romantične veze i zato imaju više seksa za jednu noć. Ne brini ako se čini hladnom-znanstvenici kažu da cure s takvom osobnošću imaju više seksualnih partnera nego one s blagom osobnošću.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close