Sport

VIDEO: Messi vs Neymar! Nakon ovog zamrzit ćete Brazilca!

Naravno da nam je žao što se Neymar ozlijedio te je za njega Svjetsko nogometno prvenstvo završeno, no nakon što pogledate ovaj video shvatit ćete o kakvom se ‘glumcu’ radi. Naklon za sve majstorije na terenu koje izvodi, ali performansi poput ovih mogli bi mu osigurati i pokoju ulogu u Hollywoodu. Možda ga je tome naučila njegova seksi cura Bruna Marquezine, popularna glumica u brazilskim sapunicama.

Nadamo se da će oporavak biti brz te da će ubrzo zaigrati nogomet, a izuzetno bi nas veselilo kada bi se možda malo više ugledao na svog klupskog kolegu Lea Messija. Vjerujemo da su jučer nijemci jasno rekli svoje mišljenje glede suludih najava iz brazilskog stožera da će Neymara pokušati “čudesno” osposobiti za finale svjetskog prvenstva. Tu utakmicu Neymar i ostatak igrača reprezentacije Brazila odgledat će na TV-u prisjećajući se jučerašnjeg ‘Blitzkreiga’.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close