Kamasutra

4 poze koje svaki frajer mora isprobati

Tražite nešto novo što bi mogli u krevetu isprobati? Dosta vam je s guza, sa strane, misionarskih i ostalih poza koje cijeli život isprobavate i želite nešto novo? Ove zanimljive poze razveselit će vašu dragu i omogučiti joj jače i dugotrajnije orgazme! Samo dobro pročitajte, zapamtite i primjenite!

1. Vodopad

Legni na leđa tako da ti glava i ramena dotiču pod, a ona neka dođe na rub kreveta i zajaše te. Krv će ti prelaziti u glavu i stvoriti dodatan užitak kada dođeš do svršavanja.

poze2[divider]

2. Zamotani poklon

Oboje ležite gledajući jedno prema drugom. Ona se naginje i raširi noge, stavljajući svoju mačkicu pred tebe. Ti digneš bokove a ona svojim nogama obuhvati tvoja leđa.

 

poze3[divider]

3. Sjedni mi na lice

Stavi joj jastuk ispod glave i sjedni ispred nje tako da joj Veseljka možeš staviti u usta. Možeš si pomoći tako da se držiš za zid ili krevet. Ova će poza njoj biti izrazito udobna a tebi napaljujuća.

 

poze[divider]

4. Fuzija

Neka podigne noge na tvoja ramena, to će povećati njenu mišićnu tenziju i pomoći joj da doživi bolji orgazam. Podigni joj guzu s kreveta i bit će joj lakše namjestiti joj se kako voli.

poze4[divider]

 

 

Tags
Back to top button
Close