Lifestyle

Woody – ljekovita i prirodna četkica za zube uz koju vam ne treba zubna pasta

Woody je prirodna četkica za zube za učinkovitu oralnu higijenu i zaštitu zubi i desni uz koju se ne koristi zubna pasta. Uz to, Woody uklanja puno više štetnih bakterija i plaka kao kombinacija obične četkice za zube, zubne paste i vodice za ispiranje usta, i u ustima ostavlja ugodan okus i miris te osjećaj istinski čistih zubiju. Woody je izvrsna alternativa običnoj plastičnoj četkici za zube i poznata je po brojnim ljekovitim svojstvima namijenjenih njezi cijele usne šupljine i šire. Sadrži prirodne sokove dokazano učinkovitije od zubne paste u borbi protiv bakterija, i minerale koji jačaju zubnu caklinu i sprečavaju karijes.

woody2

Woody-ji nastaju iz grančica prirodno uzgojenog drva Salvadora persica stabla koje raste u netaknutim područjima Afrike i Azije. Potpuno je prirodan proizvod bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa. Upotrebu Salvadore Persice preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija.

Salvadora persica je prva četkica za zube o kojoj piše povijest, a zbog svog znanstveno dokazanog pozitivnog utjecaja na zdravlje usne šupljine i zubi, njeno korištenje očuvano je do danas.

Ako želite saznati više o ovoj čarobnoj grančici posjetite nas na www.woody.hr ili na FB profilu: woodisgood.hr.

woody3

WOODY HR - promo plakat A3

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close