Birtija

Vatreno navijanje uz najbolje Medvedgrad pivo!

Gledanje nogometa nezamislivo vam je bez krigle mrzle pive?  Imamo prijedlog! Dođite s ekipom navijati u Pivnice Medveddgrad u Ilici, Adžijinoj ili Mali Medo u Tkalči! Navijajte za našu repku na jednoj od posebno uređenih terasa, zaplešite s Brazilskom plesačicom. Ludilo Svjetskog nogometnog prvenstva može početi!

Navijačko ludilo Pivnice Medvedgrad kreće u Adžijinoj već u 19h s Live Swing Jazzom. Ekipa će svirati do početka utakmice kada će se svi navijači prebaciti na veliko platno. Kvartovska atmosfera na ugodnoj ljetnoj terasi s velikim platnom oduševit će sve posjetitelje. Ne brinite ni za toplinski val jer ćete osvježenje pronaći u kvalitetnom pivu. Sve pive od jedne litre bit će 20 kn osim Gričke Vještice koja je 25 kn.

U Pivnici Ilica vas na najvećoj ljetnoj terasi čekaju tri velika LCD ekrana s projektorom kako bi navijači u svakom kutku terase mogli pratiti otvorenje Svjetskog prvenstva.

Medvedgrad_Svjetsko

Mali Medo koji se nalazi u Tkalči najatraktivnija je lokacija za gledanje utakmice u gradu. Ludo navijanje čeka vas uz video zid od 35+ kvadrataBrazilsku plesačicu, DJ u pauzama tekme te još puno toga. Iako imaju više od 500 sjedećih mjesta, sigurni smo da će većina od uzbuđenja skakati i slaviti.

medvedgrad-02

medvedgrad-03

Videmo se tamo! 😉

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close