Birtija

Upoznajte Yolanthe Sneijder Cabau, ženu Wesleya Sneijdera

Ako se nas pita, Wesley Sneijder je najsretniji čovjek na planetu! Ne zbog činjenice da je jedan od najpoznatijih Nizozemskih nogometaša, ne zbog statusa kojeg bogati nogometaši uživaju u javnosti, ne zbog ogromnih premija i ugovora koji će njemu i njegovoj djeci osigurati bezbrižan život, već radi prekrasne Yolanthe. Rođena u Španjolskoj, kćer oca Španjolca i majke Nizozemke Yolandi Cabau od malena je uživala u raskoši. Otac Xavier Cabau, poznat pod nadimkom “Kralj Ibize”, vlasnik je nekoliko diskoteka, restorana i kafića. Nažalost, radi obiteljskih problema u mladim danima preselila se s majkom u Nizozemsku gdje je kasnije započela svoju glumačku karijeru.

>>> Upoznajte Ronaldovu djevojku Irinu Shayk

>>> Upoznajte Balotellijevu zaručnicu Fanny Neguesha

>>> Upoznajte Neymarovu djevojku Brunu Marquezine

U 2009. godini zaljubila se u Wesleya i svoju vezu su okrunili brakom u srpnju 2010. godine u Italiji, šest dana nakon finala Svjetskog kupa na kojoj su Wesley i Nizozemska nažalost izgubili od Španjolske.

No, da ne duljimo previše, Yolanthe Sneijder Cabau po nama je jedna od najljepših žena trenutačno najpoznatijih svjetskih nogometaša. Sneijderu, zavidimo ti!

Instagram profil : Yolanthe Sneijder Cabau

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close