Kamasutra

Top 10 najvećih “cockblockera”

Svima nam se bar jednom u životu dogodilo da nas je netko ili nešto cockblockalo. Splet nesretnih okolnosti koji je utjecao na naše mentalno zdravlje tog dana. Sve je počelo super i na kraju-ništa. Macho.hr donosi vam naših najdražih top 10.

Oni dani u mjesecu

Počelo je laganim maženjem u krevetu koje se pretvorilo u trljanje na suho. Tvoj se vojnik želi ugurati u rupicu k’o penzići u red za besplatne kape HDZ-a i jednostavno ne posustaje dok ne dobije što želi. No, ona viče da je boli trbuh i da nije vrijeme ni mjesto za to. K vragu i sve. Ako si sretnik, dobivaš pušenje za smirivanje napetosti a ako joj je stvarno jako loše…Žao nam je.

Probavne smetnje 1.dio

Odveo si malu na večeru i potrošio pare koje ti je baka dala za rođendan (a htio si kupiti nove hlače). Sve ide kao po loju i siguran si da je ovo tvoja večer. Fensi restoran očito ne garantira da je hrana taj dan bila svježa i za pola sata trbuh ti se glasa k’o stari traktor. Iako smješak ne skidaš s lica, osjećaš da je sve gore i gore. Govno ti svakih pet minuta proviruje van kao kornjača i uskoro shvaćaš da nemaš izbora nego pustiti ga na slobodu. I taman kad ste u autu, na putu prema tebi doma počinješ proizvoditi devetu simfoniju fecesa. Nekako izbjegavaš gužvu, upadate u stan i ostatak večeri provodiš na wc-u a ne u njoj.

Probavne smetnje 2.dio

Ovo je blaži oblik cockblockanja (hm,ako takav postoji?) – puštanje miomirisa. Tog dana je mama skuhala odličan domaći grah s kobasicama a ti si zaboravio da ideš na cugu s onom malom koju si upoznao na koncertu za skupljanje donacija za poplavljena područja, baš kada je svirao Điboni. Dolaziš na dogovoreno mjesto, cura ti se stvarno sviđa a ti se osjećaš kao agent na tajnom zadatku sakrivajući svoje plinove. Ako je univerzum na tvojoj strani, posrećit će ti se Tihomir. No, ako imaš lošu karmu dolazi Zvonimir kojeg puštaš na rate. U najgorem slučaju ostavljaš mali trag kočenja na gaćama, u najboljem ona misli koji to jebeni krkan prdi u kafiću. Iako vidiš na njoj da je nabrijana, danas nije tvoj sretan dan.

Njene dosadne frendice

Idealna subotnja večer, vas dvoje brijete po kafićima, poprilično pijani, krećete na još jednu cugu pa na lokalni fukodrom izvan grada. I baš kada svira neka dobra mjuza a ona ti se trlja po kiti, u kafić upadaju njene frendice. Jedna je baš jučer prekinula s dečkom i ubacuju se u vaše gnijezdo. Već poprilično pijana, gospođica Ostavljena krene plakati i odmah su sve njene frendice oko Ostavljene – uključujući i tvoju. Danas ništa od druženja, viče ti u uho. Iva je u k…, moramo ju sve zajedno otpratiti doma. Hvala Bogu da imaš obje ruke. Kako bi se tek osjećao da ih nemaš?

Tvoji dosadni frendovi

Izveo si je u nedjelju navečer u šetnju pa do Mekdonalca, kad srećeš svoje pijane frendove. Nisu se ni vraćali kući nakon subotnjeg izlaska i planiraju piti do ranog jutra. Nagovaraju te da im se pridružuješ. Stvarno želiš ali ne znaš kako to priopćiti maloj. Odlučuješ na brzinu pojesti 5 čizburgera i otpiliti ju doma. Znaš i sam da ćeš zažaliti ako s dečkima ne bude dobro, ali nema veze. Provodiš noć potpuno pijan natežući majmuna u nemogućnosti da svršiš i na kraju zaspiš s kitom u ruci. Nema veze, jebeš karakter koji nije labilan.

Njen mačak/pas

pet-in-bed

U krevetu traje sat vruće akcije, potpuno ste nabrijani i jedna minuta dijeli te od umakanja. To se naravno neće dogoditi jer je Srećko počeo cviliti, mora baš sad ići van piškiti i kakiti. Iako nevoljko, ona ustaje, odijeva se i pita te hoćeš li s njom odvesti Srećka u šetnju. Boli me ona stvar za tu debelu džukelu, misliš si, ali sa smješkom odgovaraš da ćeš ih pričekati. Sreća će te pomaziti ukoliko se nalaziš u istoj situaciji a tvoja odabranica ima mačku. Nju jednostavno nahrani za minutu i vraća se u igru.

Mora pisati seminar

Uspjeli ste uhvatiti malo vremena kad su njeni starci otišli k baki po kolače i krećete na posao. Nabrijan si k’o nikad i krećete na posao, kad ju zove kolegica s fakulteta i upita ju da li je već napisala seminar koji sutra treba predati. Ona shvaća da nema napisanu ni naslovnu stranicu a ti shvaćaš da svoje slobodno vrijeme moraš početi trošiti na pametnije stvari. Za ubuduće joj kupi post-it papiriće, uz malo sreće i dobru organizaciju ona će svoje fakultetske obaveze izvršiti na vrijeme. A ti ćeš svršiti na vrijeme.

Neočekivani uljezi

Slična situacija kao i pod brojem 7, samo što je ova mlada dama svoje obaveze izvršila i spremna je baciti se na koljena. I baš kada kreće raditi vježbu za razgibavanje kukova na tebi, ispred kuće se čuje auto njenog starog. Danas su se Branko i Jadranka ranije vratili s večere, a Branko očekuje da s njim prokomentiraš zadnju tekmu Lige prvaka. Nek sve ide u k..

Pijani frend

Izašao si van s best frendom i sreo nju nakon što se niste vidjeli tjedan dana. Zabavljate se u klubu i ona te bez srama poziva k sebi. Ipak, tvoj najbolji frend je toliko pijan da se ne odvaja od tebe. Prdi, podrigava se i priča gluposti. Nakon 10 minuta postao si svjestan da ćeš ostati na suhom. Bros before hoes, misliš si. Kakva glupost, sutra ćeš ga prebiti k’o majmuna. U trenutku kada razmišljaš kako ćeš mu se osvetiti, ona odlazi bez pozdrava. Radije skoči po još jednu tekilu da ti večer ne propadne. Do kraja.

Razljutio si je

Za ovaj cockblock si sam kriv. Ti,osobno. Krenuli ste se maziti i već je skoro bio unutra kad se na ekranu pojavila Miranda Kerr a ti si osjetio potrebu komentirati njene noge. Sjedi, jedan. Nisi ni zaslužio bolje. Ni mi ti ne bi dali da imamo vaginu između nogu.

 

Tags
Back to top button
Close