Birtija

ShrtURL: Smjestite online spačku frendovima!

Uhvati li i vas s vremena na vrijeme, a ne samo 1. travnja, potreba da smjestite prijateljima ili bližnjima? Upravo je internet pravo mjesto za takve stvari, te već godinama postoje razni servisi pomoću kojih možete napraviti pravu spačku prijateljima. No, ovih dana jedan nas je ‘servis’ oduševio jer je svojim mogućnostima daleko nadvisio sve što smo do sada vidjeli.

Shrturl.com je servis za skraćivanje dugih internet adresa koji uz to nudi mogućnost editiranja gotovo svih sadržaja na odabranoj stranici. Možete mijenjati tekst i naslov nekog članka, ali i fotografije, kako bi vaša spačka izgledala što uvjerljivije. Uz malo igranja i mašte svatko može kreirati nevjerojatnu vijest koja bi se lako mogla proširiti društvenim mrežama. Možda čak i završiti na naslovnicama renomiranih portala koji su nasjeli na razne ‘hoaxeve’.

Nakon što izmijenite sve što ste planirali opcijom ‘Save & Finish’ dobit ćete jedinstven skraćeni URL koji će voditi na izmijenjenu verziju stranice. Vaša ‘svinjarija’ je spremna, čestitamo!

Editirana verzija stranice biti će automatski izbrisana nakon 48 sati, no to je sasvim dovoljno vremena da zbunite prijatelje, a možda i ostatak svijeta ako stvar postane viralna.

Mi smo se jučer ludo zabavljali u redakciji! Trk na Shrturl.co, sigurni smo da vam je već pala na pamet neka luda i pokvarena ideja! E da, nemojte otkriti tko vam je rekao za ovo. 😉

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close