Kulturnjak

Romantičan film o dvije zaljubljene djevojke kojeg svaki muškarac mora pogledati

Možda niste tip za romantične filmove. Možda vas živciraju. Možda ih uspješno izbjegavate cijeli svoj život i do danas nikad vam nije ni palo na pamet da istražite taj ženama obožavani žanr. No, ako vam savjetujemo da pogledate ovaj odličan film, nadamo se da ćete nam vjerovati na riječ. Blue is the warmest color je film koji je osvojio gro nagrada na Cannes filmskom festivalu 2013. godine i simpatije mnogih zaljubljenih djevojaka diljem planeta. Govori o romantičnoj vezi između dvije djevojke i njihovoj ljubavi. Razlog zašto vam preporučujemo ovaj film je taj da osim odlične glume, prekrasnih djevojaka i super romantične priče, u ovom filmu ćete naći najbolje seksplicitne scene seksa među djevojkama.

Mnoge se zaklinju da tako nešto nikad nisu doživjele u životu te je već sad opće priznato da ovaj film djevojke napaljuje i potiče na istraživanje. Ako budete gledali ovaj film s vašom boljom polovicom, možda nekome padne ideja za menage a trois? Uf, kad bi bili takve sreće. No, svakako se isplati provest to vrijeme uz kokice, crno vine i televizor sa svojom dragom. Scene seksa će vas pripremiti za ono što slijedi kasnije, a za potencijalni grupnjak sa dvije djevojke.. hmm. Držimo fige.

Screen Shot 2014-06-22 at 10.24.58

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close