Birtija

Najčudniji japanski showovi

Japan je nadaleko poznat po showovima. Obično su ti isti vrlo čudni, često brutalni, ali uvijek zabavni i nasmiju nas do suza. Kod nas još uvijek prevladavaju pitomi showovi u kojima je vrhunac kada se netko rasplače radi neuzvraćene ljubavi, dok taj ista ljubi neku silikonušu u jacuzziju. Ali Japanci su prerasli tu vrstu zabave i odlučili isprobati do koje granice ide ljudska izdržljivost. Naravno da je za to potreban bolestan um, za što su inače zatvoreni Japanci itekako sposobni.

Zato svakako pročitajte našu slijedeću listu najčudnijih  showova, za koje bi se moglo reći da su na rubu izdržljivosti.

Gaki no Tsukai

“Gaki no Tsukai” ili kako bi se to moglo prevesti “Ovo nije mjesto za djecu”, jedan je od najstarijih japanskih showova. Od početka emitiranja 1989. godine snimili su više od 1,000 epizoda, ali i dan danas svaka je epizoda jednako zabavna. Najbolji dio ovog showa je “Batsu Game” ili igra kažnjavanja u kojoj se natjecatelji ne smiju nasmijati tijekom vikenda inače će biti jako kažnjeni. Tijekom tog vikenda stalno su na udaru i nekako nam se čini da bi nama bilo skoro nemoguće izdržati bez smijanja.

Još jedan dio “Gaki no Tsukai” je “Wall of Boxes” gdje su natjecatelji postavljeni na zid od kutija. Nakon toga biraju brojeve iza kojih se nalaze svakojake napasti koje će krenuti srušiti njihov zid. Naravno da je sve japanski smiješno.


DERO!

DERO! je bizarni show u kojem je cilj natjecatelja da izdrži čak i po život opasne zadatke. Nekada to dolazi u obliku prostorije koja se puni vodom, ili rupe bez dna. Zapravo, pogledajte video i shvatiti ćete o čemu pišemo.

TORE!

Još jedan čudan show je TORE! u kojem natjecatelji moraju odgovarati na sedam pitanja, ali kada ih mumificiraju. Zvuči zabavno za klaustofobičare.

TEAM FIGHT!

TEAM FIGHT! je show u kojem natjecatelji, najčešće članovi nekog poznatog glazbenog sastava, igraju svakojake igre protiv najčešće, ekipe profesionalaca. Ne zvuči kao nešto, ali zapravo izgleda vrlo bolno i prestrašno.

Strip the girl

Vrlo jednostavna igra, trebate pogoditi sve kutije kako bi skinuli djevojku. Naravno, ima caka. Teren vam ne olakšava posao.

Slippery stairs

Čudnog li nacije, pogotovo kada vidite ovaj show u kojem je cilj spasiti dvoje starijih građana. Naravno, uz dodatak, skliske stepenice.

Human Tetris

Naslov sve govori – Ljudski tetris. Izgleda zabavno.

Slap your Balls

Vrlo jednostavno, muškarci moraju točno izgovoriti zadane riječi inače su udareni po jajima čudnom mašinom. Nikad, ali nikad ne bi sudjelovali i ovom showu.

How Much Pain Would You Take to See Boobs?

Zamislite show u kojem muškarci moraju pokazati koliko boli mogu podnijeti da bi vidjeli ženske grudi. Idealan show za naše muškarčine željne dokazivanja.

Candy or no Candy?

Zamislite show u kojem birate što ćete zagristi i cilj je pogoditi što je kolač od ponuđenog. Okvir za sliku ili čokolada? Cipela ili kolač?

 

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close