Brzina

Megane RS Trophy-R postavio novi #UNDER8 rekord na Nurburgringu

Već smo ranije imali prilike čitati i pratiti natjecanje pod hashtagom #UNDER8 koje traje između Renaulta i Seata. Naime, Renault Megane RS je do nedavno držao rekord Nurburgringa, no Seat im je s novom Cuprom pomrsio planove i postavio novi rekord od 7 minuta i 58.4 sekunde. Trajalo je kratko. Inženjeri, strojari i mehanički virtuozi Renaultsport odjela uzeli su novi Megane RS i pretvorili ga u pravu malu zvijer. Ono što su stvorili dobilo je ime Megane RS 275 Trophy-R i razvalio je #UNDER8 izazov.

meganeRS1

Srce je  2.0l turbo mašina koja daje snagu od 275 konja. Cijeli automobil je nakon dijete izgubio 100kg i sad teži samo 1381 kg. 15. lipnja u 7:15 ujutro, novi Megane je satove na Nurburgringu zaustavio na 7:54,35. Svaka čast luđacima, čestitamo Renault!!! Što više još možemo poželjeti osim isprobati novi RS Trophy na nekoj od naših staza. U međuvremenu, uživajte u videu i galeriji slika novog Meganea.


meganeRS0

meganeRS4

meganeRS5

meganeRS2

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close