Brzina

“Lego” za odrasle iz Ariela – sastavite motocikl kakav želite

Tvorci Ariel Atoma, ultimativne igračke za macho muškarce dubljeg džepa, upravo su predstavili vozilo za one kojima vozila na četiri kotača jednostavno ne pružaju dovoljnu količinu zabave i adrenalina. Na krilima uspjeha Atoma, javnosti je predstavljen “As” iz rukava tvrtke Ariel. Radi se o motociklu specifičnog izgleda, koji se možda neće svidjeti svakome, ali definitivno ima svoje adute.

Kad pogledamo što nudi, teško je ne vidjeti da je prilikom konstrukcije Ariel Ace motocikla korišten već iskušan “recept” Atoma, ali s reduciranom količinom sastojaka, čime je dobiveno vozilo na dva kotača. Aluminijski okvir motocikla neodoljivo podsjeća na okvir Ariel Atoma, a Hondin agregat koji pogoni motocikl, još je jedna stavka koja podsjeća na vozilo koje je proslavilo ovu malu britansku tvornicu. Deklariranih 170 konjskih snaga i maksimalna brzina od 265 km/h zadovoljiti će veliku većinu korisnika i pružiti im nezaboravno vozačko iskustvo.

arielace

Posebnost ovog motocikla je njegova mogućnost da se prilagodi željama svakog kupca, pa će budući vlasnici moći birati tip sjedala i ispušnog sustava, izgled ručica upravljača, kao i stil na koji će način biti izveden prednji kraj motocikla, te izgled spremnika goriva, čime raznim opcijama možete dobiti gotovo različite motocikle. Slično kao i kod luksuznih automobila, Ariel Ace biti će kompletno sastavljen od strane samo jednog inženjera, koji će po završetku posla staviti potpis na motocikl koji je sastavio. Naravno da sva ta ekskluziva košta, pa će budući vlasnici morati izdvojiti čak 34.000 dolara kako bi se jedan ovakav primjerak našao u njihovom vlasništvu.

Tags
Back to top button
Close