Tech

Killerspin Throw II, ‘ping-pong’ robot

Killerspin Throw II je druga generacija inovativnog ping-pong stroja za bacanje loptica namijenjena kako rekreativcima tako i profesionalnim stolnotenisačima. Napravljen da simulira udarce pravog igrača te mogućnost izbacivanja do 100 loptica u minuti ova robot zasigurno ‘igra’ bolje od većine vaših dosadašnjih protivnika. Osim što ćete poboljšati svoju igru propisno ćete se i oznojiti. Igra protiv ovakvog robota s druge strane stola čini nam se kao odlična alternativa za dosadne ‘cardio’ vježbe poput trčanja na traci, beskonačnog klaćenja sobnog bicikla ili ‘silovanja’ orbitreka.

Kako bi vam ovu zabavicu što više otežali, osim već spomenutih 100 loptica u sekundi, ekipa iz Killerspina potrudila se Throw II Robot ‘podučiti’ svim mogućim udarcima i felševima. Daljinskim upravljačem lako ćete namjestiti sve mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju i pomoći vam da s druge strane stola bude ‘protivnik’ po vašoj mjeri.

killerspin-robot-01

Jedina loša vijest u cijeloj priči je cijena od 999 dolara, no ukoliko vas to ne spriječi u nabavci ove igračke svakako nas pozovite da je zajedno testiramo uz koju pivu. U nastavku pogledajte kako stvar funkcionira.

Cura iz videa ne dolazi s Throw II Robotom, ali ako je to problem mi ćemo dovesti jednu s nama. Vjerojatno i mnogo bolju! 😉

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close