Brzina

Jeep Wrangler Unlimited Nighthawk

Ekipa iz Starwood Motorsa već nam je nekoliko puta pokazala da zna sastaviti nevjerojatno “kul” automobile. Macho primjerak koji je ovog puta predstavljen je kompletno prerađen i u svim segmentima dorađen Jeep Wrangler kojeg su pretvorili u automobil s kojim ćete utjerati strah u kosti svakome kome se pojavite u retrovizoru.

Želite li vozilo s karakterom, Nighthawk je idealan izbor jer osim zastrašujućeg izgleda tu su i odlične performanse. Mat crna boja, naplatci od 22 cola i LED svijetla zaokružuju izgled koji će vas definitivino isticati iz gomile, a kako se radi o vozilu s kojim bi bez prevelike muke pregazili i veće automobile, vjerujemo da u svakodnevnom prometu nećete imati problema s nepristojnim vozačima koji oduzimaju prednost ili se pokušavaju ugurati u kolonu.

2014-Jeep-Wrangler-Unlimited-NightHawk-1

Nighthawk nije samo automobil opak izvana, macho vanjski izgled preslikava se i na unutrašnjost kao i na prostor pod poklopcem motora. V6 motor zapremine 3,6 litara uz pomoć kompresora nudi dovoljno snage za sve izazove, a za one sklonije vožnji izvan asfaltiranih prometnica tu je kompletno novi ovjes koji omogućava izlete na terene koje može savladati rijetko koji terenac. Unutrašnjost je izvedena u kombinaciji najbolje kože i umjetnih materijala, a sav taj luksuz ima i svoju cijenu. Da bi svoje dupe zavalili u jedan ovakav primjerak, morati ćete izdvojiti nešto više od 120.000 američkih dolara.

Tags
Back to top button
Close