Sport

Izbacili prekrasnu Brazilsku manekenku s treninga jer ih je ometala?

Andressa Urach je Brazilska manekenka i novinarka koju su u srijedu izbacili s treninga nogometne ekipe Portugala. Naime, pojavila se s medijskim akreditacijama kako bi intervjuirala Ronalda, no stvari su krenule po zlu. Na početku, prije nego se saznalo ime i prezime novinarke, mislili smo da su ju izbacili s treninga radi seksepilnog izgleda i oskudnog odijevanja, no, nakon što su vidjeli Ronaldovu reakciju, svima je sinulo o čemu se radi. Andressa Urach je prošle godine davala izjave Engleskim tabloidima u kojima tvrdi kako je u seksualnoj vezi s Ronaldom, što je on bijesan opovrgnuo.

reporterka-004

Kako se čini, Andressa je i dalje luda i zaljubljena u lijepog Ronalda i ne misli prestati tako dugo dok ga ne osvoji. Bivša “Miss BumBum” svakako ima adute vrijedne top svjetskih nogometaša, no hoće Ronaldo radi nje zaboraviti svoju prekrasnu djevojku Irinu, vidjet ćemo. Uživajte u galeriji, a za još vise slika bacite pogled na Andressin Twitter profil.

reporterka-001

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close