HedonizamPutovanja

Boeing 727 pretvoren u luksuzni apartman

Ako ste oduvijek željeli postati osoba koja posjeduje članstvo u Mile-High klubu, a strah vas je letenja ili se bojite da bi vas mogli uhvatiti prilikom samog čina, hotelski kompleks Costa Verde koji se nalazi na Costa Rici sada vam nudi mogućnost da se barem malo približite članstvu. Ako ništa drugo, uvijek možete pričati prijateljima da ste doživjeli seks u avionu.

Kao o u slučaju kineskog luksuznog hotela koji će niknuti na mjestu s kojeg se desetljećima vadio kamen i uništavala priroda, uvijek nam je drago vidjeti kad se recikliraju stare stvari u kojima će moći uživati još mnoge generacije koje dolaze. Tako je i u slučaju trupa Boeinga 727 koji je pretvoren u luksuzni apartman uzdignut iznad krošnji drveća na pa ćete pogledom kroz prozor imati osjećaj da letite.

Unutrašnjost Boeinga je kompletno obnovljena i obložena najkvalitetnijom tikovinom, a gosti imaju na raspolaganju dvije sobe sa zasebnim kupaonicama, kao i prostranu terasu koja je okružena zelenilom. Kako je trup aviona podignut na 15 metara visine, gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na zaljev i prirodu koja ih okružuje. Odsjedanje u ovom apartmanu definitivno je jedinstveno iskustvo.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close