Tech

Asus predstavio Transformer Book T100

Spoj nespojivog je odavno postao mainstream u svijetu informacijskih tehnologija, što dokazuju i hibridni uređaji koji su, s pojavom Windows 8 operativnog sustava, ubrzano počeli krčiti put ka novim korisnicima. Pomirivši dva popularna koncepta, laptop i tablet, 2u1 uređaji donijeli su visoku mobilnost, malu potrošnju, dobru kvalitetu izrade i veliku mogućnost transformacije. Ako vaš obrazac korištenja računala podrazumijeva da ste dosta u pokretu, onda su konvertibilna računala pravi izbor. Iz mase ponuđenih, ASUS Tranasformer Book T100 pored vrhunskih performansi izdvaja i primamljiva cijena, čineći ga idealnim spojem netbooka i tableta.

Nesvakidašnji ASUS T100 za pristojan novac donosi mogućnost korištenja u tablet i laptop režimu zahvaljujući odvojivoj tipkovnici, a promjena iz jednog u drugi način rada je vrlo jednostavna i obavlja se povlačenjem samo jedne tipke. Ono što je još bitnije je da ovaj uređaj dolazi s originalnim punokrvnim Windows 8 operativnim sustavom i licenciranim Office paketom! Nije li to dovoljno za svega 2.999 kuna?!

Dalje u prilog ovom modelu ide odličan IPS zaslon dijagonale 10,1 inča s velikim kutovima vidljivosti i živopisnim bojama, kao i rezolucijom od 1366×768 piksela. Uz multi-touch podršku, zaslon odlično reagira na dodir pa je moguće uživati ​​u svim prednostima novog Windows sučelja. Da bi iskoristio puni potencijal, ASUS se pobrinuo da T100 model opremi Intel Bay Trail platformom, čime je pomirio visoke performanse i nisku potrošnju i pritom doprinio malom zagrijavanju.

Korisno je spomenuti da ASUS Transformer Book T100 možete koristiti 11 sati bez dopunjavanja, a portabilnosti dodatno doprinosi težina od samo 1,07 kg što ga svrstava u grupu najlakših prijenosnika na svijetu. Možete birati između dvije verzije hibrida, onog sa 32 GB ili 64 GB memorije za pohranu podataka.

ASUS Transformer Book T100  je više nego upotrebljiva spravica u svakoj varijanti, podjednako prilagodljiva na raznorazne načine upotrebe i istovremeno vrlo zanimljiva opcija za ljetnu zabavu.

Tags
Back to top button
Close