Kamasutra

5 znakova s ‘društvenih mreža’ da gubi interes za tebe

Međuljudski odnosi, u koje naravno spadaju i veze, jedna su od najkompliciranijih stvari na svijetu još od Adama i Eve. Internet i društvene mreže samo još dodatno kompliciraju naše živote kada su u pitanju odnosi s drugim spolom. Danas donosimo pet znakova pomoću kojih možete prepoznati da ona jednostavno više i nije pretjerao zainteresirana za tebe.

1) Čini se kao da ignorira isključivo tebe!

Ne odgovara na tvoje poruke, a kada se nakon nekoliko dana i udostoji odgovoriti koristi izlike poput; “uopće više nisam toliko na Facebooku/Twitteru” ili sl. Dobro, možda bi joj i povjerovao da ostalih 500 frendova ili followera redovito ne izvještava o svojem ludom društvenom životu na Internetu, selfijima sa zabava i kava sa špice… Priznaj da i ti radiš isto kada ti netko i nije previše interesantan. Što se prije pomiriš s novonastalom situacijom to bolje za tebe.

2) Ne ‘lajka’ više tvoje postove!

Ista stvar se obično događa na početku i na kraju neke veze. U početku vašeg druženja, zapravo – tijekom upoznavanja, cure nemaju običaj ‘lajkati’ statuse i fotografije osobe koja je privlači – jebi ga, lukave su. I ti bi zapravo trebao biti takav – a ne odmah poklikati like po svim njenim fotkama koje je objavila od kada se registrirala na Facebook, no o tome smo već pričali u tekst o 10 stvari koje muškarci nikako ne bi smjeli raditi na toj društvenoj mreži.

nije-zainteresirana

Kako vaš odnos napreduje postepeno će tvoje statuse krasiti sve veći broj njenih komentara i ‘lajkova’. To je najljepši dio neke veze – leptirići u trbuhu, mislite da ste zaljubljeni, bla-bla-bla. No, sve prividno lijepo ima i svoj kraj! Doći će vrijeme kad će ona baciti oko na drugog ili ćeš joj jednostavno postati dosadan. Tada će odjednom prestati s ‘lajkanjem’ stvari koje objavljuješ na Internetu. Naravno, ti ćeš to ubrzo shvatiti i odmah se potruditi da objavljuješ stvari za koje smatraš da će se njoj jako svidjeti. Poprilično jadno, i naravno da ne pali. Jedino što je još jadnije da je pitaš “Zašto više ne lajkaš i komentiraš moje statuse?”.

3) Objavljuje seksi fotke i često mijenja profilne?

Sjećaš se kad si to već vidio? Tada kada si ti bio njena meta. O da, tvoje je vrijeme odzvonilo, sada je na redu netko drugi. Ili možda imaš drugo objašnjenje? Kažeš – “Smršavila je u teretani pa se želi pohvaliti svojim curama”. Da, baš! Frendice, jednu po jednu, ionako svakog jutra nakon velike nužde i vaganja telefonski informira o svakom dekagramu i centimetru koji je izgubila.

sexy-tight-dress-12

Uostalom to bi mogao biti i jedan od znakova da te već i prevarila. Krajnje je vrijeme da se informiraš o konkretnim znakovima po kojima ćeš prepoznati da li te cura/žena vara.

4) Ne spaja se na društvene mreže kada ste zajedno?

Mijenja navike kada su u pitanju internet i društvene mreže? Za računalom je uglavnom kasno navečer, kada ti zaspiš? Više puta se dogodilo da gasi računalo ili minimizira chat kada ulaziš u sobu?

Čudno ponašanje počinješ primjećivati i kada je mobitel u pitanju. Skriva ga od vas? Uvijek je na vibri? Ne odgovara na telefonske pozive kada si ti u blizini? To su samo neki od znakova koje ne biste smjeli uzimati zdravo za gotovo predugo. Vrijeme je za uzbunu.

5) Preuzela je Tinder na svoj mobilni

Stari, gotovo je! Svi znamo čemu služi ta aplikacija. Vrijeme je da uz pomoć ‘real life’ prijatelja i par gajbi piva okreneš novu stranicu u životu. Drž’ se! Naravno, postoji i druga opcija, ali nećemo vam je spominjati budući da ne želimo promovirati promiskuitetno ponašanje.

>>> 4 razloga zašto je Tinder idealan za upoznati nekog

>>> Sedam najčešćih razloga radi kojih pucaju veze i brakovi

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close