Tech

360CAM: Kamera kao stvorena za orgije!

Kako trenutno stvari stoje uskoro bi se na tržištu trebala pojaviti prva ‘Full HD’ 360º kamera na svijetu! Neobični (čitaj: perverzni) kakvi jesmo odmah smo shvatili da se radi o idealnom gadgetu za snimanje orgija iz baš svih kuteva istovremeno.

Šalu na stranu – ideja izgleda odlično te će, ako ne već u porno industriju, barem uvesti sasvim novu dimenziju u već pomalo dosadne živote svih poklonika ‘selfimanije’. Nas je posebno oduševio promotivni video koji je sniman u Lijepoj našoj, točnije kod slapa Skradinski buk na rijeci Krki, zadarskim Morskim orguljama te još nekim oku izuzetno ugodnim lokacijama.

giroptic-01

360CAM je praktičnog jajolikog oblika s tri ugrađena 185º fish-eye objektiva, međusobno sinkronizirana da simultano mogu snimati fotografije i video uratke od kojih zastaje dah. Za što vjernije snimanje zvuka pobrinut će se tri ugrađena mikrofona. Posebno nam se sviđa dodatak pomoću kojeg se kamera može postaviti na mjesto bilo koje žarulje na stropu i tako snimati sve što se događa. Gadget bi uskoro široku primjenu moga pronaći među poslovnjacima za potrebe snimanje online video konferencija, sigurnosni nadzor prostora.

giroptic-01

Financije za cijeli projekt prikupljene se preko crowdfunding kampanje na Kicstarteru, a kako je do sada prikupljeno gotovo 800.000 dolara sa sigurnošću možemo ustvrditi da je kampanja uspjela te će se prvi 360CAM uređaji početi dostavljati krajem godine.

giroptic-04

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close