LifestyleMachoChef

VolimLjuto.com – mjesto za prave obožavatelje ljutog

Vjerojatno ste primijetili da jako volimo ljuto. Imali smo članak o najljućim papričicama na svijetu, imali smo muškarce koji žele pokazati svoju hrabrost (ili ludost) jedući iste i imali smo sexy djevojke koje kašljucaju kada samo stave papričicu na usnice.

>> Deset najljućih papričica na svijetu

I tako u traženju novih informacija i mogućnosti nabavke ljutih papričica naletimo na domaću stranicu Volimljuto.com i saznamo da u Hrvatskoj već postoji netko tko se pozabavio proizvodnjom najpoznatijih vrsta papričica. Dogovorili susret s vlasnikom OPG-a Goranom Vrabecom i ugodno popričali o poslu koji je proizašao iz hobija i ljubavi prema ljutim papričicama.

volim-ljuto-004

Goran se inače i prije bavio uzgojem ljutih papričica, ali se tek prošle godine odvažio i pokrenuo vlastiti posao. U tome su mu uvelike pomogli roditelji i njihovo iskustvo u poljoprivredi, a i djevojka koja brižno pazi na cijeli proces. Kako u Hrvatskoj trenutno postoji jedino Tabasco umak od pravih umaka, odlučio je približiti kulturu jedenja ljutih papričica i kod nas. Trenutno u ponudi ima tridesetak vrsta sadnica poput Trinidad Scorpion Butch i Moruga, Bhut Jolokia Chocolate ili Naga Viper, koje se kreću od 20 do 50 kuna. Svježe papričice moguće je kupiti tek u vrijeme sezone, a kako je sezona berbe papričica sredinom ljeta pa sve do sredine studenog, morat ćete se još malo strpjeti.

Sve papričice su iz domaćeg uzgoja i osim uzgoja, Goran i njegova obitelj bave se preradom pa tako uz same sadnice i papričice, rade također ajvare, namaze i mješavine koje možete vidjeti u ponudi na službenoj web stranici s pripadajućom odličnom web trgovinom.

Proizvodi Volim ljuto se također mogu pronaći i diljem lijepe naše, pa svakako provjerite i dio stranice s prodajnim mjestima.

Nadamo se kako smo vas barem malo približili odličnoj ideji kojom se bavi Goran, vlasnik Volim Ljuto i kako jedva čekate da isprobate koliko zapravo volite ljuto.

Capturevolim-ljuto-001 volim-ljuto-003 volim-ljuto2-001 volim-ljuto-002 volim-ljuto1-001 volim-ljuto-005 volim-ljuto-006 volim-ljuto-007 volim-ljuto-008 volim-ljuto-009

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close