Lifestyle

Vodič kako pravilno maziti svoje kućne ljubimce

Ako kojim slučajem živite bez kućnog ljubimca, nažalost moramo vas obavijestiti kako propuštate sate i sate zabave, smijeha, iskrene ljubavi i veselja. Te prekrasne nakupine dlake i sreće koje imaju moć da u par sekundi iz nas izbace sve negativne emocije, loše raspoloženje i sve strahove razlog su zašto nam je život pun sreće i ljubavi. Oni su dio nas i dio naših obitelji. Ako volite svojeg psa, svoju mačku ili kornjaču, sigurno ste već upoznati s načinom kako ih najbolje maziti i paziti, kako ih gnjaviti kad treba, kako ih kuditi i kako ih zafrkavati. Nekad se naljute, nekad se rastuže, nekad nas izgrebu a nekad ne prestaju zaigrano skakati po nama. Bilo kako bilo, ako imate kakvog kućnog ljubimca sigurno znate gdje im najviše paše da ih češkate kad se igrate i mazite. Ako nemate, molimo vas, krenite u najbliži azil za životinje i pomozite tim prekrasnim životinjama punim ljubavi da budu zbrinuti. Ovaj vodič nek vam približi ideju o maženju i sreći bez granica s vašim novim najboljim prijateljem.

Mačka, princeza durenja
mačka

Pas, vjerni prijatelj
pas

Zekan, bucmasta maza
zekan

Zlatna ribica, veseli promatrač
ribica

Ovom prilikom želimo još jednom napomenuti kako će vam život s kućnim ljubimcem otvoriti vrata sreće, veselja i ljubavi u životu vas i vaše obitelji. Pozivamo vas da pohitate do najbližeg azila za životinje i spasite nečiji život. Višestruko će vam se vratiti. Hvala vam + jedan smiješak za kraj 🙂

sretan pas

Original slike preuzete i obrađene s Evrystry.com portala. Klik na originalan članak.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close