KulturnjakPutovanja

Promocija prve knjige Tomislava Perka u Pivnici Medvedgrad!

Tomislav Perko, putopisac iz Zagreba, nedavno se vratio s putovanja oko svijeta, koje je nazvao – 1000 dana ljeta. Obišao je pet kontinenata, i to s budžetom od svega par eura na dan. Stopirao je, spavao u domovima nepoznatih ljudi, svirao gitaru na ulici, radio neobične poslove, volontirao, pa čak i preplovio Indijski ocean u 13-metarskoj jedrilici. Družio se s policijom na granici Irana i Pakistana, meditirao u budističkom samostanu na Tajlandu, završio u hipi selu u Australiji, posjetio najljepši otok na svijetu, živio s Maasai ratnicima u Africi, pronalazio smisao života u društvu šamana u džunglama Amazone.

Naposljetku, u jednom ribarskom selu u Ekvadoru, bacio se na pisanje knjige o svom putovanju. Oko stote stranice, uvidio je da se toliko toga ima za reći i o životu koji je svemu tome prethodio: kako je siguran posao zamijenio nesigurnošću ceste, kako su izgledali njegovi prvi putni koraci, kako su reagirali prijatelji i obitelj, kako je došao do ideje da krene na put oko svijeta te kako je sve to realizirao.

1000-dana-proljeća-by-Tomislav-Perko

Odgovore na sva ta pitanja dao je u svom književnom prvijencu – 1000 dana proljeća koji će nam predstaviti u Pivnici Medvedgrad, Ilica 49, u 19 sati, uz zanimljivo predavanje o svom tisućudnevnom putovanju.

ZAGREB, srijeda, 14.5. u 19 sati, Pivovara i pivnica Medvedgrad, Ilica 49.

Tko zna, možda vas ovo predavanje ponuka da se i sami upustite u sličnu avanturu! Vidimo se u Ilici!

Zanimljivost za kraj; svakog kupca knjige čeka i posebno iznenađenja – BESPLATNA PIVA od pola litre!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close