Birtija

Pit Boss Set – za majstore od roštilja

Djevojke su unutra, čavrljaju i pripremaju priloge i salate, a muškarci vani na dvorištu lagano truse pivu za pivom i pogledavaju sveto mjesto – roštilj. I kako se lavovi bore za teritorij, tako svaki muškarac voli imati prevlast na roštilju koji se nalazi u središtu zbivanja. I tu uskače Pit Boss set za roštiljanje koji vam omogućuje tu prevlast u tolikoj mjeri da van se čini da ste barem za glavu viši od svih.

“Pit Boss BBQ Tool Belt” je najsavršeniji dodatak kojeg smo uspjeli vidjeti što se tiče roštiljanja. U pojasu kojeg udobno prikopčate nalazi se sve što vam je potrebno kako bi uspješno ispekli bilo kakav komad mesa. Od držača za vilice, umake, pive, otvarač, začine i još štošta, nalazi se i mala torbica za koju pretpostavljamo da služi kao nosač kondoma koji će vam trebati kada vas djevojka ugleda u ovom macho izdanju.

Nećemo puno duljiti o ovom odličnom pojasu, već samo reći kako se može nabaviti direktno iz “Pit Bossa” po cijeni od 109.97$ ( oko 600 kuna). Cijena je paprena, ali nekako bi se već isplatila.

Još da imate ovaj roštilj, teško da bi imali slobodne vikende.

>> Party roštilj za ekipu

pittboss-rostilj-001 pittboss-rostilj-003pittboss-rostilj-002

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close