Hedonizam

Party roštilj za cijelu ekipu

Roštiljanje je umjetnost, a kao i kod svake umjetnosti, uvijek se pronađe nekakav indijanac koji će dati neki svoj pečat. To često dovede do toga da meso nije pripremljeno na način koji vam odgovara što rezultira lošom podlogom za cjelonoćni unos alkoholnih pripravaka. Kako se niste dobro najeli, slijedi žešće opijanje i vrijeđanje dijela ekipe koji vam se ne sviđa, a najviše samog majstora roštilja koji je loše ispekao meso.

No, sada i ti problemi odlaze u povijest zahvaljujući JAG GRILL stolu za roštiljanje. Već smo mnogo puta spomenuli da svaki pravi muškarac mora znati kvalitetno pripremiti komad mesa na roštilju, a JAG stol za roštiljanje omogućava baš to. Kako sada cijela ekipa uz ležeran razgovor i uživanje u hladnoj pivi može pripremiti meso po svom ukusu, to automatski isključuje vrijeđanje roštilj majstora koji je zeznuo stvar, a za loše pripremljeno meso možete predbacivati samo sebi.

Jag-Grill-BBQ-Table-3

Da biste na svakoj zabavi uživali u blagodatima sočnog odreska kojeg ste sami pripremili morat ćete izdvojiti oko 2500 dolara, što je donekle prihvatljivo ako razmislite da tu svotu možete podijeliti na osam dijelova s ekipom koja vam je stalno društvo na feštama. No, kako nam se JAG GRILL još uvijek čini previše skup, vjerujemo da će se naći barem netko od vas kome izrada jednog ovakvog roštilja u kućnoj radinosti nije ni najmanji problem.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close