Lifestyle

Muške navike koje nisu cool nakon tridesete

Nešto čudno se događa današnjim generacijama mladih muškaraca. S trideset i više godina, oni se i dalje ponašaju kao neodgovorni klinci koji su tek izašli iz puberteta. Kako bi im bilo lakše u životu shvatiti da se nalaze u jednoj jako opasnoj i pogubnoj fazi svojeg života, odlučili smo poslušati česte sugestije ljepših nam polovica o tome kako bi trebali živjeti svoj život. One znaju naravno, jer snimaju non stop starije likove koji su im jako, jako seksi, pa evo da vidimo što su ti starci naučili i kojih navika su se riješili.

1. Živite od plaće do plaće

novcanik

Bogatstvo se u životu stvara samo na jedan način. NE TROŠENJEM SVIH NOVACA!!! To se također može nazvati i ŠTEDNJOM. Ako je i vama taj pojam čudan, onda ste i vi također nahranjeni glupostima modernog kapitalističkog društva. Kupuj, kupuj, kupuj. Istina bi trebala biti malo drugačija. Vrijeme je da počnete razmišljati na koji se način trebate pripremiti za financijski neovisnu budućnost.

2. Svakodnevno igranje video igara

igrice

Osim u slučaju da ste profesionalni igrač te da tako zarađujete za život, igranje video igri za mnoge mlade muškarce može biti navika koja će im uništiti život i zdravlje, što najviše ovisi o količini vremena koju igrajući provedu. Nažalost, oni koji igraju više od 8 sati dnevno imat će velikih problema s odvikavanjem, no svakako im treba pomoć. Oni bi svakako trebali razmisliti što im je cilj u životu i trebali bi odrediti prioritete.

3. Opijanje

pijanec2

Da nas krivo ne bi shvatili. Alkohol je ok, no u umjerenim količinama. Dio je naše kulture i ne možemo ga u potpunosti izbjeći a da opet to ne bude čudno. Tijekom svojih dvadesetih, mnogi mladi muškarci se odlično zabavljaju i puno češće izlaze, ne mareći o količini alkohola koju u sebe unašaju. U tim trenutcima, ozbiljno se približavaju granici nakon koje se konzumiranje alkohola može nazvati bolešću. Vrijeme je da razmislite o tome, tridesete su odlične godine koje ne bih bilo dobro provesti u polu pijanom nesvjesnom stanju.

4. Vozite kao seljačine

voziskokreten

Vrijeme je da se u prometu počnete ponašati ko normalni ljudi. Nema više glasne muzike, nema više startanja guma, nema više okretanja pod ručnom, nema više utrkivanja po zaobilaznicama. Pre stari ste da bi se zafrkavali, a kazne su sve drastičnije. Sreća je što do sad niste završili u bolnici s ozbiljnim povredama ili još gore, mogli ste sebe ili nekoga ubiti. Vozite odgovorno!

5. Nemaš svoje mišljenje

ljenost

Kako godine prolaze, od ljudi se očekuje da budu mudriji i pametniji. Kad pogledate sebe u ulozi odgovornog odraslog čovjeka, smatrate da ste intelektualno razvijena osoba koja shvaća probleme u svijetu koji ga okružuje. Vrijeme je da vam to postane odlika. Dovoljno ste toga prošli da možete prepoznati kad netko iznosi laži a kad istine, kad netko iznosi činjenice a kad čistu maštu. Dovoljno ste iskusni da imate svoje mišljenje i stavove oko vaše okoline.

6. Neurednost

neurednost

Čak i prije nego otvorite usta i vaš zadah vašeg sugovornika sruši u nesvijest, već su vas kao osobu i vaš karakter ocijenili na temelju vašeg izgleda, odabira obuće i odjeće. Jako je važno da se nakon tridesete počnete oblačiti kao mladi muškarac, a ne kao djetešce kojem još roditelji kupuju odjeću. Također, smrdljiva i neispeglana odjeća može djevojke otjerati od vas. Nitko ne želi biti mama svojem dečku. Promijenite svoje navike pospremanja stana, usisavanja, brisanja prašine, peglanja i pranja veša. Kad to svladate, bit će te najbolji potencijalni muž na svijetu.

7. Jedete nezdravo

junkfood

Prije nego poludite, moramo napomenuti da ne savjetujemo da u potpunosti isključite iz prehrane brzu hranu. Ali da morate malo pripaziti, to svakako. Previše bilo čega je opasno za vaše zdravlje, a ako govorimo o većim količinama McDonaldsa, pržene hrane i pizza, onda je to katastrofa! Brza hrana ima užasno loš utjecaj na srce, kožu i krvožilni sustav koji najčešće vodi infarktima. U prehranu ubacite svježeg voća i povrća, ubacite više kuhane hrane i više juhica. Onako kako su naši stari živjeli. Onda možda i vi tako doživite šezdesetu.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close