Brzina

Koncept BMW-a za koji želimo da postane stvarnost

Od BMW-a smo navikli samo na najbolje, još od doba kad je tvrtka začeta i kada se bavila proizvodnjom aviona i avionskih motora. Svake godine iz ove bavarske tvornice iznenade nas ponekim konceptom, a ova godina nikako nije iznimka. Ranije ove godine, već smo imali priliku vidjeti u kojem smjeru BMW planira razvijati svoje najluksuznije automobile, a sada su predstavili koncept koji će vjerujemo oduševiti sve ljubitelje motocikala.

Najnovijim konceptnim motociklom kojeg nazivaju “Concept Roadster” podigli su mnogo prašine, a nama se dizajn motocikla izuzetno sviđa. Moderan dizajn ponajprije će se svidjeti mlađoj generaciji, a mala masa i snažan boxer motor omogućit će “gradskim trkačima” laganu upravljivost u svakodnevnom gradskom prometu, dok su u isto vrijeme performanse dovoljne i za ozbiljnije izlete izvan grada, kao i adrenalinom nabijeno vrijeme provedeno na trkaćoj stazi.

Kao što smo rekli, nama se koncept izuzetno sviđa i nadamo se da ćemo ga uskoro moći vidjeti na gradskim prometnicama. No, sve dok se BMW ne odluči na taj korak, možemo uživati u galeriji slika najnovijeg moto koncepta iz bavarske.

Tags
Back to top button
Close