Brzina

5. Intercars sajam u Areni Zagreb

Inter Cars Hrvatska, kao podružnica jednog od najvećih dobavljača rezervnih dijelova u svijetu, već petu godinu za redom organizira sajam autodijelova, alata i servisne opreme.  Arena Zagreb ugostit će renomirana imena proizvođača autodijelova poput Boscha, Continentala, Contitecha, Comme, Filtrona, TRW-a, Valea i mnogih drugih, a koji će vam iz prve ruke prezentirati novitete u autoindustriji.

Subota 7.6.2014. od 10:00 u Sportskoj dvorani Arene Zagreb!

Parking Arene Zagreb na preko 3000m2 će na jedan dan  postati karting staza. Karting je besplatan za sve posjetitelje koji žele sudjelovati u Grand prixu, a one najbolje očekuju vrijedne nagrade poput Samsung Galaxy S5 i putovanja u Monzu na F1 utrku!

Na 5.Inter Cars Sajmu: 

  1. Saznat ćeš što se nalazi u tvom autu iz prve ruke od najpoznatijih proizvođača auto dijelova poput Boscha, Continentala, Contitecha, Filtrona, TRW-a, Valea..
  2. Upoznati najnovije tehnologije u auto industriji!
  3. Besplatno voziti karting na stazi složenoj na preko 3000m2; sudjelovati u Grand prixu i osvojiti vrijedne nagrade: Samsung Galaxy S5, putovanje u Monzu na F1 utrku..
  4. Igrati mali nogomet, sudjelovati u turniru i osvojiti vrijedne nagrade
  5. Razgledati poznate hrvatske Drift automobile, atraktivne tunirane automobile…

Rezerviraj 7.6.2014. za dobru zabavu i vidimo se na 5. Inter Cars sajmu u Areni Zagreb! Za više informacija posjetite web stranicu sajma www.intercars-sajam.hr.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close