Kamasutra

Felacio spašava ženama život: Studija koju su čekali svi muškarci svijeta!!!

Od svih beznačajnih studija na koje se diljem svijeta troši novac, napokon su se pametni stručnjaci sa Sveučilišta u New Yorku dosjetili napraviti jednu koja bi mogla značiti mnogo za cjelokupan muški rod. Stoga, odvojite malo vremena i pažljivo pročitajte tekst, a nakon toga trk po malenu i upoznajte je s činjenicama koje ste upravo saznali. No, kad ćete joj prenositi što ste upravo pročitali, imajte na umu da to nije palo na pamet ekipi iz Macho.hr portala nakon pete runde u lokalnoj birtiji, već da se radi o stvarnoj studiji koju su proveli ZNANSTVENICI sa Sveučilišta u New Yorku, a kojoj se iz tog razloga mora vjerovati!

Studija je dokazala!

Krenimo s najbitnijom stvari, a to je da su znanstvenici nakon opsežne studije koja je provedena na 293 žene došli do zaključka da “topli koktel” muškaraca sadrži tvari koje povoljno utječu na raspoloženje žena, općenito im diže imunitet i pomaže u borbi s depresijom.

Budimo realni i priznajmo da ponekad ni mi sami ne volimo slušati savjete koji su u biti dobri za naše zdravlje, pa je moguće da ove činjenice iz nekog razloga neće biti dovoljne da se malena svakog jutra baci na posao i uz lagano razgibavanje vratnih mišića dođe do svoje dnevne doze zdravlja. No, postoji još razloga zašto bi djevojke morale češće prakticirati oralni seks.

banana

>>> Zašto vam cura uskraćuje oralni seks?

Korisne tvari koje sadrži sjemena tekućina

Istraživanje je pokazalo da sjemena tekućina sadrži tvari poput kortizola koji je poznat po tome da podiže imunitet i sprečava upale, te oksitocina koji podiže raspoloženje. Partnerica vam je loše raspoložena? Postoji li bolji način kako je razveseliti, a da na kraju oboje budete sretni i zadovolj(e)ni. No ni to nije sve što joj možete ponuditi iz svoje “alternativne ljekarne” jer činjenica je da je studija dokazala i prisustvo melatonina koji pomaže prilikom problema sa snom i serotonina koji je poznati antidepresiv.

Naletite li i nakon ovih činjenica na snažan otpor, a sve nabrojano nije dovoljno da nagovorite malenu na igra s vašom “bananom”, spomenite joj da je studija dokazala da su djevojke koje su redovito upražnjavale oralni seks postizale mnogo bolje rezultate na testovima koji su zahtijevali dobro pamćenje, razmišljanje i rasuđivanje. Svi znamo da je zdravlje najbitnija stvar, a na koji način ćete objasniti djevojkama da zaborave na tablete, sirupe i prebace se na “alternativnu medicinu” prepuštamo vama. Mi vam samo možemo zaželjeti puno sreće.

Tags
Back to top button
Close