Birtija

Bear Grylls mini alat koji morate imati

Već i ptice na grani znaju da uvijek treba biti spreman, bez obzira o kojoj se situaciji radi. Nemojte da vam se dogodi da napokon uspijete smotati neku malenu, a kad dođe do akcije, shvatite da nemate “gumu koja glavu čuva”. Da, bitno je da uvijek mislite unaprijed i budete opremljeni kako vas ni jedna situacija ne bi iznenadila.

No, uvijek biti spreman za sve situacije nije lako, jer bi to značilo da u svakom trenutku uz sebe imate poveću količinu opreme. Tako je Gerber, tvrtka koja proizvodi opremu za preživljavanje u suradnji s Bear Gryllsom, čovjekom koji je prošao najzabačenije kutke planeta, a tijekom tih avantura pojeo stvari koje bi svakom normalnom čovjeku okrenule želudac naopačke, upravo predstavila mini macho alat za preživljavanje.

Bear Grylls Card Tool je mini alat veličine kreditne kartice kojeg u svakom trenutku možete imati uz sebe, a značiti će vam mnogo ako se zateknete u divljini, ili vas zgodna djevojka zamoli da joj popravite mobitel dok ležerno čavrljate u kafiću. Tako ćete u svakom trenutku biti opremljeni s malim nožićem, standardnim i križnim odvijačem, a tu je  i alat za bacanje iskre pa nećete morati paliti vatru kao u kamenom dobu.

Ali, to nije sve što ovaj mali div pruža jer ovaj mini alat opremljen je i sa led svijetlom otpornim na vodu, a na samom kučištu nalaze se i ravnala u metričkom i standarnom sustavu mjernih jedinica. No, možda najvažniji alat koji skriva, a koji će zasigurno spasiti mnoge macho živote je otvarač boca. U redu, možda ovaj alat nije vrh “survival” ponude, ali može biti vrlo priručan u velikom broju situacija, a u vašem novčaniku će zauzimati samo jedno mjesto kreditne kartice.

Tags
Back to top button
Close