Brzina

“Baby Godzilla” – Nissan 370Z Nismo

Nissanov 370Z upravo je postao još privlačniji. NISMO, sportski odjel Nissana predstavio je svoju verziju 370Z koja donosi novosti uglavnom kozmetičke prirode. No, bez obzira na to, Nissan 370Z izgleda privlačnije nego ikada. Aerodinamički paket inspiriran modelom GT-R čini ga još atraktivnijim, a detalji u crvenoj boji koji se protežu od prednje do stražnje strane automobila kao da govore da je 370Z prilično “otrovna” igračka.

Novosti su i LED dnevna svijetla, posebno dizajnirani stražnji spojler i bočni retrovizori u crnoj boji. Naravno tu su i NISMO oznake, a novi aluminijski naplatci od 19 cola dodatno ističu sportski duh “Baby Godzille”. Za one koji nisu ljubitelji bijele boje, Nismo verzija Nissana 370Z može se naručiti u crnoj, srebrnoj i crvenoj boji.

Ono što je staro je poznati V6 motor koji na stražnje kotače isporučuje 350 konjskih snaga i 375 Nm okretnog momenta, što je dovoljno da vam 370Z pruži mnogo uživanja u vožnji. Ako ste kojim slučajem ljubitelji automatskog mjenjača, od sada je 370Z moguće naručiti i s automatskim prijenosom sa sedam stupnjeva. Sigurni smo da će 370Z Nismo zbog svog atraktivnog izgleda imati mnogo uspjeha kod mlađih vozača koji će si moći priuštiti jedan ovakav automobil.

Tags
Back to top button
Close