Brzina

Audi Q3 spreman za avanturu

Audi nas redovito iznenađuje svojim inovacijama,  a sada su predstavili  jednu koja će se zasigurno svidjeti svim ljubiteljima kampiranja u prirodi. Ako ste luksuzni Audijev terenac kupili iz razloga što ponekad volite zalutati u prirodu, onda će vam se nedavno predstavljeni dodatak zasigurno svidjeti. Ovaj dodatak “baby terenac” iz Audija u samo nekoliko minuta pretvara u mjesto za boravljenje u prirodi, a ako ste avanturističkog duha, vjerujemo da će se ovaj dodatak u svakom trenu nalaziti u prtljažniku vašeg Audija Q3.

Sada ovaj dodatak svako skretanje sa asfaltiranih prometnica u divljinu pretvara u potencijalni izlet s vašom djevojkom ili prijateljima. Iako se još uvijek radi o konceptnom primjerku, vjerujemo da bi ovaj dodatak bio zanimljiva stvar mnogim kupcima malog terenca iz Audija. Kako je sam šatorski dodatak zanimljivog dizajna i nema šipke kao tradicionalan šator, prilikom postavljanja nećete imati problema jer ćete šator uz priloženu pumpu postaviti već za sedam minuta.

Zanimljivo je da se sam šator može prikljućiti na automobil, pa se prtljažnik vozila koristi kao dodatno spremište za vaše stvari. Dok je sklopljen, dodatak zauzima vrlo malo mjesta pa ga u svakom trenutku možete imati uz sebe što je odlično jer nikada ne znate kad vam može zatrebati. Tko zna, možda vam djevojka baš u vožnji dobije volju za malo romantike pod vedrim nebom.

Tags
Back to top button
Close