Kamasutra

5 prijateljica tvoje cure

Kada ste tek počeli izlaziti s vašom curom ni na kraj pameti vam nije bilo da sve te njene prijateljice dolaze zajedno u paketu. Zar ne? No, sada si i sam svjestan da si bio totalno u krivu te ako zaista želiš ostati u toj vezi moraš se barem pretvarati da ti se sviđaju sve te spodobe. Vrlo je vjerojatno da se i ona samo pretvara da su joj drage. Prihvati igru ako ti je stalo. Krenimo redom, upoznajmo cure…

‘Kuja’

kraljica-kuja

Znaš sigurno koja je ta! Ona je glavna, ona je ‘the boss’. Sve cure iz društva žele se checkirati s njom, pa makar samo da obavijeste svekoliko pučanstvo na društvenim mrežama kako su zajedno pohodile toalet. Grupni duckface pred ogledalom i pri tom neka ‘ispigana’ poza samo je šlag na tortu kojoj će se diviti sve ostale čim ove izgnjure iz wc-a.

Ona ne mora biti nužno i najzgodnija u društvu, ali ona je ta koju se najviše poštuje i sluša. Vrlo oprezno s njom, u stanju ti je zagorčati život ako joj se zamjeriš.

>>> Najgore stvari koje žene rade u krevetu

‘Sakupljačica’

cure-putuju

Ona ne funkcionira ako nije u društvu tvoje cure i barem još jedne druge. Da je po njezinom one se nikada ne bi ni razdvajale jer za dobru zabavu sve moraju biti na okupu. Prema njenom shvaćanju drugačije ne može! Stalno planira zajedničke izlaske, izlete i ostale manifestacije od kojih ti se diže kosa na glavi. Zapravo, i ne samo tebi…

‘Udovoljavačica’

plesacica

Njoj je najvažnije da uvijek i svugdje sve bude i ispadne dobro. Neprestano će za to tražiti potvrdu raznim pitanjima tipa; “Odgovara ti glazba?”, “Je li roštilj ukusan?”, “Zabavljaš li se dobro?”.

Iako generalno nema ništa loše u tome, štoviše njene su namjere sasvim ispravne, zbog toliko truda, silne brige da li se svi dobro osjećaju i zabavljaju te raznim pitanja i potpitanja naporna je i izuzetno dosadna. Neće vas pustiti na miru sve dok ne bude sigurna da je zaista sve OK. Najbolje da joj to odmah date do znanja. Ako vam slučajno i nije sve baš super recite da je. Bolje za tebe.

‘Emocionalna’

emocionalna-cura

Ona je uvijek u suzama! Plače na sve živo, a sve ostale dobar dio vremena koje provode zajedno utroše na tješenje i dodavanje maramica. Svojim ponašanjem iritira sve oko sebe, uključujući i njene frendice, ali one će uvijek biti “pune razumijevanja” te ćeš ispasti bezosjećajni debil ako samo i pokušaš komentirati njeno prenemaganje.

‘Nevidljiva’

nevidljiva-cura

Nikad je niste vidjeli? Ništa čudno, ona je jednostavno takva. Na proslavama ili rođendanima nitko ne primjećuje kada dolazi niti kada je otišla, osim ako je riječ o njenom rođendanu. U tom slučaju primijetite je eventualno kad joj čestitate rođendan i predajete joj poklon. I to je to, nećete je primijetiti do idućeg rođendana.

>>> Najbolja mjesta za seks u kući ili stanu

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close