Kamasutra

4 tehnike koje će popraviti vašu izvedbu u krevetu

Kad smo u jednom od ranijih članaka pisali o čudnim činjenicama o seksu, spomenuli smo i onu da je ženama u prosjeku potrebno gotovo pet puta duže da bi doživjele orgazam nego muškarcima. Na žalost mnogih muškaraca, hoće li vas prijateljicama predstaviti kao odličnog ljubavnika (a, budite sigurni da će pričati) ili ne, uvelike ovisi o tome da li ste je uspjeli dovesti do vrhunca. No, ne očajavajte ako ste jedan od muškaraca koji se bori s problemom kako partnerici “pokazati zvijezde”. Baš iz tog razloga vam danas donosimo jednostavne tehnike koje čine veliku razliku. U nastavku teksta pročitajte o 4 tehnike koje vam mogu uvelike promijeniti seksualni život i olakšati put do seksualnog zadovoljavanja partnerice.

[AdSense-A]

Uzmite stvar u svoje ruke

Ne, pri tome ne mislimo da se bacite na “sapunanje mačora”, već da prilikom seksa preuzmete kontrolu. Možda vam je nevjerojatno seksi kad žena preuzme konce u svoje ruke, ali ako je želite impresionirati, a samim time još više napaliti, bitno je da preuzmete dominantnu ulogu. Studija koja je objavljena u magazinu “Archives of sexual behavior”, donosi podatak da samo 11% žena preferira seks u kojem su dominantne i vode glavnu riječ. To jasno pokazuje da postoji velika mogućnost da vam je partnerica jedna od onih koja voli kad muškarac prilikom seksa preuzme kontrolu.

sex+couple

CAT tehnika

Coital alignment technique što bi u prijevodu značilo tehnika koitalne spone je seksualna poza koja se odavno smatra pozom koja vašoj partnerici jamči najbolju stimulaciju klitorisa prilikom seksualnog odnosa. Slična je Misionarskoj pozi s razlikom u tome što se morate pomaknuti prema gore kako bi vam prsa bila u približnoj razini s njenim ramenima prilikom čega će partnerica lagano podići bokove i obuhvatiti nogama vaša bedra. Ako je vjerovati studiji koja je izašla u magazinu “Journal of Sex”, žene koje su imale seksualne odnose na ovaj način, 56% su češće doživjele orgazam u odnosu na seksualne odnose u misionarskoj pozi.

Duboko dišite

Već smo u uvodu rekli da je ženama u prosjeku potrebno pet puta duže da bi doživjele orgazam nego muškarcima što u kombinaciji s preuranjenom ejakulacijom može seks učiniti prilično jednosmjernom avanturom. No, upotrebom pravilnih tehnika disanja možete produžiti vaše “trajanje” i omogućiti orgazam vašoj partnerici bez potrebe da je naknadno zadovoljavate prstima ili jezikom. Duboko disanje pomaže kod opuštanja prilikom izvedbe, smanjuje seksualno uzbuđenje na razinu koju možete kontrolirati i pomaže izlučivanju serotonina koji podiže raspoloženje. Izbjegavajte plitke i brze udisaje, ključ do većeg zadovoljstva je u pravilnom disanju.

Najbolji prijatelj žena

Ako je pas najbolji čovjekov prijatelj, onda možemo reći da je doggy stil najbolji prijatelj žena. Zašto? Iz razloga jer je studija instituta Kinsey došla do rezultata koji pokazuju da je orgazam kod žena i do 18% intenzivniji kod direktne stimulacije G-točke. Kako se ta točka nalazi na prednjem dijelu ženskog spolnog organa, doggy stil ili položaj straga je najbolji položaj za stimulaciju G-točke. Kao što smo rekli kod prve tehnike, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i pružite malenoj orgazam koji će pamtiti.

[AdSense-A]

Tags
Back to top button
Close