Lifestyle

4 razloga zašto je Tinder idealan za upoznati nekog

Prošlo je već više od dva mjeseca od kada smo na našem portalu predstavili ovu zanimljivu aplikaciju za stvaranje novih poznanstava. I mi je koristimo te smo odlučili s vama podijeliti neka naša iskustva i razloge zbog kojih smatramo da je Tinder dobra stvar za upoznati nekog novog.

Uštedjet će vam mnogo vremena!

Novije studije sugeriraju da je dovoljan tek djelić sekunde da odlučite da li vas netko privlači ili ne. Nema više onih višesatnih kava, dosadnih razgovora, trošenja love te kasnijeg prevrtanja u krevetu i razmišljanja da li se i ti njoj sviđaš. Tinder sve te muke skraćuje na manje od sekunde te jedan odlučan potez prstom po ekranu mobitela i odmah je sve jasno – ako vam za neku curu iskoči “match” sigurni ste da se i vi njoj sviđate. Krenite odmah u akciju i pod svaku cijenu izbjegnite začarani krug višesatnih kava, dosadnih razgovora, besmislenih trošenja love, neprospavanih noći i solo koprcanja u krevetu…

Pomaže vam steći iskustvo!

Prema nekim istraživanjima navodno “kliknemo” tek sa svakim petim seksualnim partnerom te veza s tom osobom, bilo ljubavna ili samo seksualna, potraje neko vrijeme. Tinder se čini kao aplikacija idealna da vam pomogne, uz naravno – vaše offline pothvate, dostići tu brojku od pet partnera (ili 10, 15, 25, 30, 35… nastavi niz).

>>> Stvari u koje morate vjerovati prije nego priđete djevojci

Možete ga koristiti na WC-u!

Jeste li ikad nešto ‘zbarili’ na toaletu? Naravno, pokušali ste – ali niste uspjeli! Budimo realni, koja bi cura pala na pijanu budalu koja kao fol nabasa na nju dok nakon što jedva nacilja vrata wc-a? Okani se te taktike, dosadan si i njoj i ogledalu u toaletu.

tinder2

S druge pak strane, Tinder je idealan da ga koristite za vrijeme obavljanja velike nužde. Zašto čitati novine prepune loših vijesti ili besciljno skrolati po Facebooku prilikom lansiranja ganz nove ‘braun jahte’ u bespuća gradske kanalizacije? Radite nešto smisleno. Ne gubite vrijeme, pokrenite Tinder i pronađite curu koja vam se sviđa. Tko zna, zašto da vam se jednom ne posreći dok sjedite na školjci. Možda je to vaša sretna wc daska!

Nikom ništa ako vas odbije

Za normalnog muškarce nema gore stvari od one kada vam djevojka koja vam se sviđa obznani da je ne zanima ništa više od prijateljstva. Kada je Tinder u pitanju nešto takvo ne dolazi u obzir! Jednostavnim pomicanjem kažiprsta po ekranu vašeg pametnog telefona vi, baš kao i ona, odabirete potencijalne partnere te se nikada neće dogoditi da vas spoji s nekim tko nije za akciju. Nemojte to uprskati, sretno!

Ako ti neka koju si upoznao preko Tindera izjavi da te “voli kao prijatelja” tada si stvarno izgubljen slučaj! Ostavi se žena, barem dok se ne opametiš!

>>> Kako ne izgledati očajano kad prilazite ženama

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close