Kamasutra

10 čudnih činjenica o seksu

Da sada kojim slučajem krenemo u potragu, teško bismo pronašli osobu koja ne voli kvalitetno “hrvanje” pod plahtama. Seks je prirodna stvar i u njemu treba čim više uživati. No, iako najčešće mislimo da znamo baš sve o njemu, u mnogo slučajeva nas neke činjenice o seksu uhvate potpuno nespremne.

U redu, možda nam činjenice poput one o najtraženijem i najmanje traženom okusu kod kupovine jestivog donjeg rublja neće mnogo značiti, ali ponekad ih je zanimljivo saznati iako nisu od presudne životne važnosti. Stoga vam danas donosimo deset čudnih činjenica o seksu koje,  ako već ništa drugo, možete upotrijebiti kao zanimljiv početak razgovora s malenom prije nego se prebacite na konkretnu akciju.

Okusi jestivog donjeg rublja

Ovu činjenicu već smo ranije spomenuli, no možda će vas iznenaditi da je najtraženiji okus trešnje, dok je među parovima najmanje traženo jestivo donje rublje s okusom čokolade.

Životna količina ejakulata

Samo se sjetite svih onih usamljenh noći provedenih uz pornografiju, kutiju maramica i “Desanku šakić”. Eh, da, ako tome pribrojite seks s djevojkama, ženama ili ljubavnicama, prosječan muškarac tijekom svog života ejakulira više od sedamnaest litara sjemene tekućine u kojoj se nalazi oko 500 milijardi “malih plivača”.

Žene i orgazam

Istraživanje je pokazalo da samo 17% žena doživi orgazam tijekom seksa. Često preskakanje predigre jedan je od krivaca za ovu poražavajuću statistiku i zato ubuduće ne ulazite u igru prije nego se oboje dobro “zagrijete”.

Sally-orgasmi-(1)

Dostizanje orgazma

U prosjeku, ženama treba gotovo pet puta duže da dožive orgazam nego muškarcima. Tako u prosjeku muškarci dođu do vrhunca već za 2,5 minuta dok ženama u prosjeku treba čak 12 minuta. Nadamo se da više ne moramo spominjati predigru.

Izvlačenje uz pomoć glavobolje

Želite seks, a ona se izvlači da je boli glava? E, pa vrijeme je da joj objasnite da je seks lijek, jer tijelo tijekom seksualnog odnosa luči endorfin koji je djelotvoran protiv bolova i općenito popravlja raspoloženje. Žene, boli vas glava? Nema problema, imamo mi lijek za to.

Dnevne seks aktivnosti

Izračunato je da se tijekom dana odvije otprilike 100 milijuna seksualnih aktova, što je jednako brojci dnevnih “twitova” na društvenoj mreži Twitter. Mi vam preporučamo da se ostavite Twittera i umjesto toga pojačate seksualne aktivnosti.

Životna dob muškaraca

Ako ste muškarac s kvalitetnim i aktivnim seksualnim životom, uživajte, jer postoji veća vjerojatnost da ćete premašiti životnu dob od 80 godina. Mislimo da je to dovoljan razlog da vam žena koja vas stvarno voli, omogući češće seksualne aktivnosti.

Seks na poslu

Jeste li ikad čuli čudne zvukove iz ureda do vas? Možda vam je kolega baš taj dan “zaključio” dobar posao i postao jedan od 56% muškaraca koji su prakticirali seks u uredu. No, nadamo se da se i vi sami nalazite među muškarcima koji su se bar jednom “opustili” na poslu.

a0130-000129

 Kalorije

Znanstvenici tvrde da ćete za sat vremena akcije pod plahtama potrošiti jednako količinu kalorija kao tijekom pola sata trčanja. Ne volite trčanje? Ni mi. No, iz tog razloga je dobro znati da je moguće ostati u formi svakodnevnim “kućnim treningom” s boljom polovicom.

Brzina ejakulata

Kad muškarac ejakulira, početni mlaz putuje brzinom od 45 km/h što je brže i od maksimalne brzine kojom je trčao Usain Bolt prilikom obaranja svjetskog rekorda na 100m.

Tags
Back to top button
Close