Brzina

Zgodne djevojke okupirale Karting Arenu Zagreb

Zagreb Auto Week, najveća auto priredba u Hrvatskoj koja se održava u Arena Centru od 25. do 27. travnja, ponovo će posjetiteljima omogućiti uživanje u vrhunskim automobilima i novostima iz svijeta automobilizma. Kako je dobro poznato da uz vrhunske automobile idu i prekrasne djevojke, mnoge od njih su potražile svoju priliku da postanu zaštitno lice Zagreb Auto Week-a i prijavile se na casting koji je nedavno održan u prostorijama novootvorenog “Driver Lounge-a” u sklopu Karting Arene Zagreb.

Tako se umjesto brujanja motora na trenutke moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni. Kao i uvijek, atraktivnosti nije nedostajalo! Nakon odrađenog treninga djevojkama se pridružio i poznati kartingaš, Ivan Višak koji će uskoro nastupiti na poznatoj karting utrci „Red Bull Kart Fight“ u Austriji, te tamo braniti boje Karting Arene Zagreb, ali i cijele Hrvatske.

U nastavku vam donosimo slike djevojaka i djelić vesele atmosfere s castinga u Karting Areni, a najljepše od njih moći ćete uskoro vidjeti u prostorima Arena Centra. Oslobodite si vikend od obaveza i od 25. do 27. travnja uživajte uz vrhunske automobile i zavodljive hostese Zagreb Auto Week-a.

Tags
Back to top button
Close