Birtija

Ženska ljepota u različitim dijelovima svijeta

Kao što i sam naslov govori, u različitim dijelovima svijeta muškarci imaju drugačije viđenje ženske ljepote. Neki vole svjetliju put, neki tamniju i radi toga vrlo je teško pronaći zlatnu sredinu na globalnoj razini. Kako je to kod nas, ne znamo ali nadamo se kako ćemo zajedno pronaći idealnu ženu našeg podneblja po vašim komentarima.

Zato. klik na našu Facebook stranicu i ostavite komentar kakav tip žene vi volite.

1. Japan

Kao i kod Kineza, japanski standard za ljepotu su meka koža i pomalo mačkaste oči. Japanci također više vole mršavije djevojke koje djeluju pomalo krhko i čije je lice nevino i slatko. Utjecajem zapadne kulture sve više Japanaca pada na velike grudi. Kao ovo je iznenađenje nakon što smo vidjeli njihove Hentai crtiće.

standardi-ljepote-006

2. Italija

Kod naših južnih susjeda Talijana oni što pali je osunčana koža sa zlatnim sjajem. Što se tiče same fizičke konstitucije, Talijani vole pomalo nerealistične obline budući da žele vrlo tanke djevojke s vrlo velikom grudima.

 standardi-ljepote-010

3. Brazil

Budući da je Brazil dom mnogobrojnih ljepotica, Brazilci također žele ono što vidimo na filmovima iz Brazila, a to su pomalo punije obline.

 standardi-ljepote-004

4. Kina

Kako smo već napisali kod Japanca, Kinezi također vole mekanu, ali i nešto blijeđu kožu. Posebno vole oblik glave koji izgleda kao sjemenka od lubenica, okruglo lice s isturenom bradom. Kinezi također vole velike oči, male noseve, dok što se tiče tjelesne težine imaju jedno pravilo, čim mršavije.

standardi-ljepote-008

5. Meksiko

Meksikčki standard ženske ljepote je blago posunčana koža s malo svjetlijoj kosom. Pitamo se zašto su sve voditeljice i glumice iz Meksika baš takve.

 standardi-ljepote-001

6. Švedska

Tko bi rekao da Šveđani vole visoki, mršavi, pomalo atletski tip žene. Čak su i naočale, kao dodatak vrlo poželjne.

standardi-ljepote-007

7. Južna Afrika

U Južnoj Africi pak prevladava mišljenje kako su krupnije i zaobljenije žene puno atraktivnije od onih mršavih. Svratite do Gane i provjerite koje su to žene koje vladaju lokalnim birtijama.

 standardi-ljepote-009

8. Francuska

Francuzi baš i nisu izbirljivi što se tiče izgleda. Ono što vole su žene bez previše šminke.

standardi-ljepote-002

9. Indija

Indijci kao i Japanci i Kinezi, vole kada djevojka ima velike oči i svjetliju put od uobičajene boje čokolade.

standardi-ljepote-003

10. SAD

Amerikanci su već razvili pravu opsesiju kako bi trebala izgledati savršena žena. Njihov pojam je žena koja ima velike oči, dosta šminke, uzak struk i dosta velike grudi. Good luck.

standardi-ljepote-005

11. Hrvatska

Uskoro!

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close