Lifestyle

Zašto je kul imati curu koja voli Rock&Roll!

original

Mi vam nećemo govoriti kakve su cure najbolje za vas. Mi vam nećemo govoriti koju muziku da slušate. Ali ako slušate Rock&Roll i ako kojim slučajem imate curu koja dijeli vašu ljubav prema muzici, vi ste na konju! Ako kojim slučajem niste još uspjeli osvojiti tu ljepoticu vatrenog srca i slobodnog uma, vrijeme je za potragu!

Muzika mnogima u životu predstavlja mnogo više od same furke. Muzika nam budi emocije, pomaže nam da se borimo sa svakodnevnom problemima, omogućuje nam da dijelimo ideje te da se međusobno upoznajemo, spajajući nas u ogroman kolektiv s jednim interesom, jednim osjećajem, jednim ciljem! Zabava!!!

Rokerice se znaju zabavljati i zato ih volimo. Možda su divlje, možda su po život opasne, no one su jedino što želimo! Ovaj popis im se vjerojatno neće svidjeti jer ne vole da ih se analizira, prema tome psssst. 🙂

Cure koje vole Rock&Roll…

Imaju ritma

Nikad vas neće voditi u dosadan šoping

Jako dobro znaju što rade u krevetu

Nikad ne plaću i ne cendraju!

Znaju tekst svih kul pjesama

Vole piti pivo!

Imaju odličnu kolekciju majica

Imaju super stereo sustav kod kuće

Uvijek imaju dobru mjuzu u autu

Imaju kul prijateljice

Vole putovati i posjećivati koncerte

Nisu navlakuše ni šminkerice

Vole nositi kožu

Kupuju najbolje poklone

Ne trebaju im cvijeće, dijamanti i bombonijere, samo kožni bič i novi album White Stripes-a 🙂

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close