Tech

Zadivite društvo minimalističkim roštiljem!

Svi vi čudaci koji nekim slučajem još niste otvorili ovogodišnju sezonu roštiljanja teško da ćete se opet izvući 1. svibnja. Nekima su za “Prvi maj” prva asocijacija prava radnika u tvornicama širom svijeta, no nama je na umu samo izlet s ekipom, dobra hrana, konkretno – meso i povrće s roštilja, i par gajbi pive!

Upravo smo otkrili ovaj praktičan minimalistički roštilj (i pritom ne mislimo na količinu mesa!) koji se gotovo da se može pospremiti u džep traperica. Naravno, dok se ohladi. Grillput Portable toliko je jednostavan da ga možete strpati bilo gdje, a kad ga izvadite (pritom mislimo na roštilj, a ne na nešto drugo!) sigurno ćete zadiviti sve koji su s vama krenuli na izlet! Pogledajte video i uvjerite se koliko je ovaj “gadget” praktičan.

Izrađen od nehrđajućeg čelika s rešetkom od 23 x 25 centimetara, težak jedva pola kilograma te sklopiv u čeličnu cijev idealan je rođendanski poklon nekome iz društva. Uvijek će dobro doći. Možete ga naručiti na Amazonu za 160 kn.

Preporučujemo i Grillput Fireball dodatak kako ne bi brigu brinuli sa žarom i ugljenom, a ni spalili pola šume. Želimo vam ugodan boravak u prirodi i ‘dobar tek’!

>>> SEXYvideo: Leanna je uvijek za dobar komad mesa!

>>> Macho roštilj mjeseca

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close