Kulturnjak

‘SEX TAPE’: Film koji ne želite vidjeti! Ili?

U novoj komediji ‘Sex tape’, čiji će naslov naši “genijalci” ovoga puta vjerojatno uspjeti bez greške prevesti kao ‘Snimka seksa’, Cameron Diaz i Jason Segel tumače par čija je veza nekada bila poprilično intenzivna, no nakon deset godina i dvoje djece njihovoj ljubavi potrebna je nova iskra. Dolaze na fantastičnu ideju, kako bi ponovno začinili svoj ljubavni život odluče snimiti trosatni XXX kućni video.

I uspjeli su, sve je išlo prema planu – ponovno su počeli osjećati onaj žar s početka veze. No, o jednoj sitnici nisu vodili brigu, nisu poduzeli sve potrebne mjere da njihov privatni kućni video zaista ostane i samo njihov. Naime, ubrzo otkrivaju da su nehotice snimku svog maratonskog seksa uploadali na internet, točnije na cloud server kojem imaju pristup svi njihovi prijatelji i rodbina.

>>> Snimat će se nastavak ‘Gooniesa’!

Nakon što otkriju što se dogodilo i da je vrag odnio šalu te su samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih doje upućuju se u ludu utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikad neće zaboraviti.

Pogledajte trailer! Nama se čini da krajem srpnja u kino dvorane stiže odlična komedija! Jedva čekamo!

snimka-seksa-01

>>> Expendables 3 – Roll Call Trailer [Video]

>>> Novi “Godzilla” trailer!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close