Tech

Samurai Umbrella: 100% “macho” kišobran!

Jeste li znali da su drevni japanski samuraji razvili tehnike koje su im omogućavale da uz malo vještine tijekom monsunskih razdoblja ni jedna kap kiše ne padne na njihovo tjeme? Lažemo malo, to bi ipak bilo previše – kad je padalo kao iz kabla naravno da je i njima bio potreban krov nad glavom… ili kišobran! A od sada je na tržištu dostupan pravi samurajski kišobran!

No, ne morate biti samuraj ili nindža da biste gradom mogli hrabro koračati s “katanom” na leđima. Ako nekome  i budete djelovali preopasno po ostale prolaznike, i eventualno pozove čuvare reda, vi uvijek možete ponosno iz “korica” izvući svoj cool gadget i uz par efektnih zamaha otvoriti svoj ogromni… kišobran.

samurai2

Cijena? Nekih 240 Kn, naručiti ga možete ovdje. Možda i nije pretjerano ako uzmete u obzir da je ovo osim kao zaštita od kiše i odličan modni dodatak koji će svojim izgledom, u kombinaciji s vašim namrštenim pogledom, od vas odagnati sve dosadnjakoviće koji vole zaustavljati poznanike u gradu te ih gnjaviti pitanjima od kojih vam se diže kosa na glavi.

samurai3

samurai4

samurai1

>>> 5 obaveznih macho dodataka za svakog muškarca

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close