Birtija

Naš prijedlog za Prvi maj: Besplatna piva i pizza u ‘Tkalči’!

Pivnica i Pivovara Medvedgrad, koja ima četiri pivnice u Zagrebu, nastavlja proslavu dvadesetog rođendana širenjem svoje gastro ponude. U sklopu pivnice Mali Medo u Tkalčićevoj koja se sada proteže od broja 34. do 42. Na broju 42. otvara se pizzerija, koja će u ponudi imati sedam pizza. Prodavat će se po trokutima za one u pokretu, te kao klasična velika pizza u kojoj ćete moći uživati na atraktivnoj terasi. Preporučujemo Vam pizzu kuće „Mali Medo“.

Mali Medo je izuzetno dobro prihvaćen od Zagrepčana, ali i od turista, te ga dnevno posjećuje velik broj građana koji prolaze ‘Tkalčom’, ulicom u najužem središtu grada. Nakon ovog proširenja Mali Medo može ima oko 600 sjedećih mjesta u samom centru Tkalče.

mali-medo-002

Besplatna pizza i pivo za Praznik rada!

Direktor Ivan Nauković ističe: „Tkalčićeva vrvi ljudima koji su u pokretu cijeli dan, nikad nije prazna, a s pizzerijom smo htjeli proširiti svoju ponudu sukladno s okruženjem. Pizza je definitivno nešto što najpoznatija ulica u Zagrebu treba imati u ponudi, te smo sigurni da će posjetitelji to prepoznati. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše pizze.“

Na dan otvorenja, 1. svibnja, sve posjetitelje časte pizzom i, naravno, već svima poznatom pivom. Pizza će se dijeliti od 12-14h, potom od 16-18h i navečer od 20-22h.

Svi ste dobrodošli!

mali-medo-001

>>> Dani otvorenih vrata u Pivovari i pivnici ‘Medvedgrad’

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close