Tech

Prijeđite na ‘tamnu stranu’ uz Darth Vader toster!

Star Wars fanovi skloni negativcima serijala uskoro će svoja jutra, barem simbolično, moći započinjati prelaskom na “tamnu stranu”. Vrijedna ekipa iz Pangea Brandsa uspjela je od Lucas Artsa ishoditi licencu za proizvodnju Darth Vader tostera, koji će s jedne strane na vaš komad tosta “spržiti” masku Darth Vadera, a na drugu logo kultnog serijala.

Toster je već sada moguće naručiti no na vašu adresu neće stići prije srpnja ove godine. Cijena 45 američkih dolara. Naručite ovdje!

VaderToaster

Kada smo već zakoračili na “tamnu stranu” spomenimo da danas na drugom programu HTV-a možete pogledati film ‘Zvjezdani ratovi: Carstvo uzvraća udarac’ i po ne znamo koji put čuti legendarni Vaderov citat: “No, I am your father”. Da, da… točno je to rekao, naime – Darth Vader nikad nije izgovorio: “Luke, I am your father”.

Poznato je da obično kada pišem o tosterima totalno skrenem s teme pa ću si to dozvoliti i ovog puta i spomenuti još jednu zanimljivost vezanu uz citat Dartha Vadera. George Lucas je, iako su pisanje scenarija i režiju odradili drugi, u cijelosti nadgledao realizaciju filma i, želeći se zaštiti od mnogobrojnih znatiželjnika, jedini znao koji će dijalog na kraju biti snimljen. Naime, ni ljudi koji su utjelovili Vadera (D. Prowse – glumac, J. E. Jones – glas) do posljednjeg trenutka nisu znali da će glavni negativac izgovoriti famoznu rečenicu: “Ne, ja sam tvoj otac”, već im je u scenariju pisalo da je Lukeov otac zapravo Obi-Wan Kenobi. U nastavku pogledajte najavu za film – i naravno – legendarni citat Dartha Vadera.

>>> Russell Hobbs, savršen toster za svaku mušku kuhinju!

>>> SEXYgalerija: Kako izgledaju Star Wars djevojke kada se odluče fotkati

>>> Star Wars u stvarnom svijetu

>>> Angry Birds Star Wars  – Ratovi zvijezda u svijetu ljutih ptica

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close