Brzina

Kvalitetan i jeftin servis vaših limenih ljubimaca

Mi muškarci emotivno smo vezani uz svoje limene ljubimce, pazimo ih, mazimo i kvalitetno održavamo. Naravno, koliko nam to prilike dozvoljavaju, jer s obzirom na cijene održavanja vozila u ovlaštenim autokućama, servisi su postali nužni luksuz, a period kada se približavaju samo uzročnik dodatnog stresa zbog potrebe odvajanja tog dijela novca iz već i onako krizom oslabljenih kućnih budžeta.

Iako, pretjeranu cijenu ovlaštenih servisa možete riješiti tako da pronađete lokalnog mehaničara koji će vam sve to obavljati po znatno nižoj cijeni i tom slučaju najčešće dolazi do komplikacija jer ti mehaničari često nisu opremljeni najsuvremenijom opremom ili alatima koji su potrebni kako bi se detektirao kvar, napravio servis ili kvalitetno izvršio popravak suvremenih vozila, a u mnogo slučajeva nisu ni adekvatno educirani.

No, širenjem mreže Quality Servicea riješen je i taj problem. Q-Service je mreža servisa za vaše limene ljubimce koja je razgranata na području cijele Hrvatske, a dio je europske mreže koja obuhvaća više od 1000 nezavisnih servisa. Ono što Q-Service razlikuje od prije navedenih ovlaštenih servisa je znatno niža cijena održavanja vaših limenih ljubimaca uz upotrebu originalnih zamjenskih dijelova koji su jednaki onima koje proizvođači automobila koriste prilikom tvorničke ugradnje u nova vozila.

Ako ste kojim slučajem vlasnik novog vozila, održavanjem svog limenog ljubimca u Q-Service radionicama ne gubite garanciju na vozilo, već samo ostvarujete uštedu uz jednaku ili veću kvalitetu usluge. Bitna je stvar da su sve Q-Service radionice opremljene najsuvremenijom dijagnostičkom opremom i alatima, a svi djelatnici se redovito educiraju i upoznaju s novim tehnologijama u automobilskoj industriji što vam omogućuje najkvalitetniju servisnu uslugu uz realne cijene.

Najbliži Quality Service i sve ostale informacije možete pronaći na njihovim web stranicama.

kvalitetan-servis-vozila

Tags
Back to top button
Close