Brzina

Kamion iz 1954. kao retro ‘kamper’

Ulovi li i vas s vremena na vrijeme neki nemir i odjednom vam se po glavi počinje motati misao kako bi to bilo dati otkaz na poslu, prodati suvišne stvari i krenuti na put bez nekog posebnog cilja? Ako ste uz to i ‘kronični’ nostalgičar te zaljubljenik u stare modele automobila, ili još bolje – kamiona, ovaj pravi retro ‘kamper’ će vas zasigurno zainteresirati.

Nažalost, ne možete ga kupiti i otići s njim gdje vas volja, no postoji i dobra vijest – vrlo lako ćete si moći priuštiti da provedete nekoliko dana i noći u ovakvom “bombonu”. Upoznajte ‘Beer Moth’ – vatrogasno vozilo marke Commer Q4 iz 1954. godine kao stvoreno za ludu retro avanturu po Škotskoj u dvoje! Ovaj luksuz neće vas pretjerano koštati – jedna noć za dvije osobe u ovom jedinstvenom smještaju doći će vas £60 (nekih 550 Kn).

Koliko vidimo, poprilična je navala za ovu vrstu smještaja pa je sada pravo vrijeme da rezervirate ako već ovo ljeto imate u planu provesti nekoliko dana uživajući u prekrasnom zelenilu na Otoku. Evo i linka. Svakako nam javite kako ste se proveli.

retro-kamper-07 retro-kamper-05 retro-kamper-06 retro-kamper-03 retro-kamper-04 retro-kamper-01 retro-kamper-02

>>> Nikad ne reci nikad! Ovo su doživljaji koje ćete propustiti ne budete li spontani u životu

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close