Brzina

Jay Leno vam predstavlja Toyotin FT-1 koncept

Jay Leno, najveći zaljubljenik i kolekcionar automobila među poznatima, često nam u svojoj emisiji Jay Leno’s Garage predstavi neke od zanimljivih automobila koje do tada nismo imali priliku sresti na cesti ili u nekim sličnim emisijama. Nakon što je nedavno provozao Tumbler iz Nolanovog filmskog serijala o Batmanu, sada nam u dogovoru s Toyotom donosi jedan od najzanimljvijih koncepata koji smo imali priliku vidjeti u posljednje vrijeme.

Znamo da se o ukusima ne raspravlja, ali dizajn FT-1 koncepta definitivno je jedan od najljepših koji su automobilske kompanije predstavile u posljednjih nekoliko godina. Odličan dizajn vanjštine automobila nastavlja se i u unutrašnjosti, a ako želite vidjeti kako je od samog početka izgledao razvoj projekta Toyota FT-1 koncepta pogledajte video koji vam donosimo u nastavku.

Samo se nadamo da FT-1 neće ostati samo na razini koncepta i da će se u Toyoti odlučiti na serijsku proizvodnju ovog ljepotana. Naravno, s nadom da između konceptnog primjerka i završnog izgleda neće biti značajnijih kozmetičkih intervencija Toyotinog dizajnerskog odjela.

>>> Toyota FT-1 koncept (GALERIJA)

Tags
Back to top button
Close