Birtija

Idealno za ‘Prvi maj’: Sklopivi roštilj

Sezona roštiljanja službeno je počela još prije nekoliko tjedana, a za par dana nam dolazi Praznik rada, dan kada su osim radničkih prava u glavnoj ulozi gastronomske “perverzije” koje svaki vrijedan radnik obožava –  grah i, naravno, roštilj. Naš ‘macho’ recept za grah predstavit ćemo uskoro, a danas donosimo roštilj koji nam se čini idealan ako ste s društvom nakanili krenuti u prirodu i uz pivicu “okrenuti” koji komad mesa.

Pop-Up-Grill-3

Ideja za ‘Pop Up Grill’ nakon što je osvojila prestižnu Red Dot Design nagradu prošli je mjesec napravila novi veliki korak te je započela proizvodnja prvih komada namijenjenih krajnjim korisnicima. Roštilj je u zaista u potpunosti sklopiv te ga nakon gozbe, punog želuca, ostavite da se ohladi i elegantno ugurate u torbicu koja dolazi s njim te spremite u gepek. Iz kojega ga nikada ne morate ni vaditi jer uvijek treba biti spreman za okrenuti nešto – neovisno da li se radi o komadu mesa ili ženi…

Pop-Up-Grill-0

Pop-Up-Grill-1

Pop-Up-Grill-2

>>> SEXYvideo: Kad zgodne cure roštiljaju!

>>> SEXYvideo: Leanna je uvijek za dobar komad mesa!

>>> Macho roštilj mjeseca

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close